У Рівненській області прокуратура ініціює повернення державі та навчальному закладу 95 га землі вартістю понад 4 млн грн

У Рівненській області прокуратура ініціює повернення державі та навчальному закладу 95 га землі вартістю понад 4 млн грн

01.09.16 10:22 0 480
Органами прокуратури Рівненської області пред'явлено до господарського суду Рівненської області позов в інтересах держави в особі Міністерства освіти і науки про визнання недійсним договору, яким незаконно передано у користування земельну ділянку загальною площею 95 га вартістю понад 4 млн грн.

Встановлено, що дана земельна ділянка була надана у постійне користування професійно-технічному навчальному закладу виключно для дослідницьких і навчальних цілей. Однак, без дозволу профільного Міністерства та усупереч вимогам законодавства і цільовому призначенню земельної ділянки, її навчальний заклад незаконно передав на підставі договору у користування приватній структурі для здійснення підприємницької діяльності.

У зв'язку з цим, з метою захисту інтересів держави прокуратурою вжито заходи представницького характеру щодо визнання недійсним вказаного договору та повернення земельної ділянки державі.

У судовому розгляді справи братимуть участь працівники прокуратури Рівненської області.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "В протезах даже бегать ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ