У Рівненській області учасник АТО започаткував власну справу

У Рівненській області учасник АТО започаткував власну справу

01.09.16 10:37 0 603
У кожного з демобілізованих військовослужбовців, які безпосередньо брали участь в антитерористичній операції і повернулися до мирного життя, своє бачення пошуку місця в житті та самореалізації.

Однак перспектива стати підприємцем завжди цікавить молодих людей, адже власний бізнес - це шлях до фінансової стабільності та впевненість у завтрашньому дні.

Євгеній Круглик - колишній безробітний, учасник АТО, який після демобілізації у жовтні минулого року звернувся до Сарненського районного центру зайнятості за сприянням у працевлаштуванні. За освітою Євгеній столяр, має професійний досвід експедитором більше двох років. Коли прийшов до центру зайнятості за пошуком роботи фахівці центру одразу визначили, що Євгеній має підприємницький хист та запропонували йому відкрити власну справу. Після участі у семінарі «Як розпочати власний бізнес?», хлопець визначився з ідеєю та зайнявся плануванням. Він проаналізував ринок, оцінив свої можливості й вирішив займатися наданням послуг пасажирських перевезень. Свій вибір зупинив саме на цьому виді послуг, оскільки пасажироперевезення є одним із найбільш прибуткових та таких, що динамічно розвиваються, навіть не дивлячись на те, що пов'язаний з певними ризиками. Захистивши свій бізнес-план, здійснив реєстрацію фізичної особи-підприємця у лютому 2016 року та отримав одноразово виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Зараз Євгеній працює таксистом та веде власну підприємницьку діяльність. Він переконаний, що для ініціативних та підприємливих людей тимчасове безробіття – це період пошуку шляху до самовдосконалення. Звичайно, підприємництво – непроста справа, але водночас, це реальний шанс реалізувати свої можливості та досягти власного добробуту.

Євгеній - підприємець, який займається улюбленою справою, і радить тим, хто планує розпочинати власний бізнес, бути наполегливим у досягненні мети, не боятися труднощів і перешкод та вірити в успіх своєї справи.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Жителі Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ