Рівненщина: для

Рівненщина: для "Екотехніки - М" підбирали працівників на ярмарку

01.09.16 13:17 0 697
Служба зайнятості використовує широкий спектр послуг для забезпечення адресної взаємодії з кожним шукачем роботи з однієї сторони та роботодавцем з другої, виходячи з їх потреб та можливостей. Однією із ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо підбору необхідних кадрів є проведення ярмарків (міні-ярмарків) вакансій, що дають можливість поєднати інтереси і роботодавців, і шукачів роботи.

З метою оперативного укомплектування вільних вакантних посад – «прибиральник виробничих приміщень», «вантажник», «укладальник-пакувальник», «оператор на машинах», «варник», «налагоджувальник», «слюсар-ремонтник», «майстер цеху», «технолог», «диспетчер» та «механік» на замовлення дочірнього підприємства фірми «Екотехніка – М».

Фахівці Рівненського міського центру зайнятості 30 серпня провели міні-ярмарок вакансій, в якому взяли участь 32 безробітних. Розпочала презентацію дочірнього підприємства фірми «Екотехніка – М» її директор Валентина Петрук, яка ознайомила з вакансіями підприємства, вимогами до претендентів на вільні вакантні посади, заробітною платою. Виступ продовжив заступник директора Ігор Грищенко, поінформувавши шукачів роботи про специфіку діяльності підприємства, умовами праці, соціальними гарантіями, які надаються працівникам.

У ході проведення ярмарку вакансій учасникам розповіли про можливості проходження навчання або стажування безпосередньо на робочому місці, що дасть змогу якнайшвидше задовольнити: з одного боку потребу роботодавця у кваліфікованих кадрах, з іншого – працевлаштування шукача роботи. На завершення заходу заступник директора І.Грищенко провів з шукачами роботи індивідуальні співбесіди, за результатами яких 7 безробітних громадян скеровані на фірму «Екотехніка – М» для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ