На Вінниччині майже дві з половиною тисячі першокурсників посвятили у студенти Донецького національного університету (+фото)

На Вінниччині майже дві з половиною тисячі першокурсників посвятили у студенти Донецького національного університету (+фото)

01.09.16 11:12 0 532
31 серпня, у Донецьком національному університеті ім.В.Стуса, біля головного корпусу, що у місті Вінниця, по вулиці 600-річчя, відбулася посвята студентів першого курсу.

В урочистому заході взяли участь голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, заступник Вінницького міського голови Галина Якубович, декани факультетів викладачі та куратори ДонНУ.

Традиційно, з вітальною промовою до першокурсників звернувся ректор університету Роман Гринюк: «Я щасливий вітати вас, шановні першокурсники, серед студентської когорти національного університету імені Василя Стуса. Я бажаю кожному з вас, черпати нові знання, досягати поставлених цілей та вдосконалюватись з кожним роком. Цьогоріч Україна святкує 25-у річницю своєї незалежності, а нашому університету в цьому році виповнюється 80 років». За словами Романа Гринюка у 2016?2017 навчальному році в університеті буде навчатися понад 5 тис осіб. До ДонНУ під час вступної кампанії 2016 року було зараховано 2246 абітурієнтів з усіх областей України.

В свою чергу голова облдержадміністрації Валерій Коровій звертаючись до студентів відзначив, що кожний з них, стає на новий шлях у своєму житті. «Я сподіваюсь, що в майбутньому ви станете справжніми фахівцями своєї справи. Ви наша надія, адже саме молодь - майбутнє незалежної та самостійної держави. Бажаю кожній родині миру, благополуччя та Божого благословення. А вам, студенти, наснаги, амбіцій та прагнень змінити життя на краще» - підкреслив Валерій Коровій. Також голова облдержадміністрації вручив ректору національного університету грамоту облдержадміністрації та обласної ради за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розбудову державності і з нагоди 25-річчя незалежності України.































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жителі Тернопільщини ...
Наступна новина: Вінничина: проект USAID ...

КОМЕНТАРІ