Вінничина: проект USAID «ЛЕВ» проводить адвокаційний тренінг у сфері зовнішньої реклами

Вінничина: проект USAID «ЛЕВ» проводить адвокаційний тренінг у сфері зовнішньої реклами

01.09.16 11:26 0 546
З метою запровадження в Україні сучасних світових практик з покращення співпраці місцевих регулюючих органів та асоціацій малого та середнього бізнесу у сфері регулювання господарської діяльності у сфері зовнішньої реклами, Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» («ЛЕВ») планує провести 13 вересня поточного року в адміністративній будівлі «Книжка» (Хмельницьке шосе,7) навчальний тренінг з питань адвокації.

Запропонований тренінг є можливістю для представників бізнесу, бізнес-об`єднань та представників місцевих органів влади знайти ефективне рішення у цьому питанні. Окрім того, авторитетні експерти-тренери запропонують учасникам огляд сучасних підходів до організації кампанії з адвокації та лобіювання, обговорять інструментарій для підсилення аргументації та переконливості рекомендацій, розглянуть регламентні процедури схвалення проектів регуляторних актів, візьмуть участь у практичних завданнях.

Запрошуємо до участі у навчальному семінарі суб'єктів господарювання, представників органів виконавчої влади та всіх зацікавлених осіб.

За довідками звертатися за телефонами:

66-11-80 – Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації;

+380 68 428 72 50 - координатор заходу Максим Обрізан;

69-23-16 – Спілка підприємців Стіна.

Департамент міжнародного співробітництва

та регіонального розвитку облдержадміністрації

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Вінниці адміністратору ...

КОМЕНТАРІ