Онлайн кредити: плюси і мінуси

Онлайн кредити: плюси і мінуси

01.09.16 17:50 0 638

 З необхідністю терміново дістати відносно невелику, але в той же час досить серйозну суму грошей стикається кожен з нас. І тоді доводиться вибирати: відмовитися від задуманого або взяти гроші в борг.

Зайняти грошей можна у друзів або знайомих, але не факт що у них є на руках потрібна сума. Тому залишається один вихід: звернутися за допомогою до банків або спеціальних сервісів, що видають кредити онлайн. Але при одній думці про банківський кредит у кожного виникає образ: стоси документів, які потрібно буде зібрати.
Залишається ще один варіант: оформити кредит онлайн.

Зараз багато сервісів, що надають цю послугу. Наприклад, сервіс credit-bid.ru. Данний сервіс при позитивній відповіді на заявку пересилає потрібну суму грошей протягом 15-120 хвилин. Є сервіси, яким на перевірку документів потрібно більше - до 24-х годин.

У будь-якому випадку кредити онлайн - це швидкі гроші: вам не потрібно витрачати час на стояння в чергах, спілкування з менеджерами, на збір всіх документів і чекати вердикту. А якщо заявку не схвалять, то і час втратите марно і грошей не отримаєте.

Плюси:

  • Мінімум документів. Кредити онлайн хороші тим, що не вимагають збору величезної кількості документів. Достатньо надати паспортні дані та ідентифікаційний податковий номер (ІПН), вказати контактні дані: номер телефону та електронну адресу. Співробітники перевірять ваші дані і, якщо все в порядку, гроші надійдуть на вашу банківську карту;
  • Швидкість. Є сервіси, яким на перевірку даних потрібно близько 24 годин, але якщо гроші потрібні швидше, то краще оформити кредити онлайн на сервісах з більш швидкою реакцією: 10 - 15 хв;
  • Мобільність. Уявіть таку ситуацію: у вас зламався автомобіль, готівки - для ремонту недостатньо, зайняти немає у кого, але зате є мобільний інтернет. Ви заходите на сайт сервісу і замовляєте кредит онлайн, гроші надходять до вас на карту через 10-20 хвилин, ви ремонтуєте авто. Кредити онлайн можна отримати незалежно від місця знаходження;
  • Універсальність. Коли ви оформляєте позику онлайн, то немає необхідності звітувати, навіщо вам потрібні гроші;
  • Чесність. Більшість сервісів вказують конкретну суму, яку вам потрібно буде повернути: без всяких «мутних» комісій і зборів.

Мінуси:

  • Відсотки. % нараховуються при будь-якому кредиті, але відсотки кредиту онлайн, як правило, вищі;
  • Максимальна сума позики. Максимальний розмір і термін погашення позики у кожного сервісу свій. В основному при першій співпраці сервіс може видати меншу суму, а при повторному - вже в 2 - 3 рази більшу;
  • Конфіденційність. Вибираючи сервіс, щоб взяти в борг, потрібно бути дуже уважним, інакше ваші дані можуть потрапити в руки шахраїв з усіма витікаючими наслідками.

Висновки

Отже, підіб'ємо підсумки: у кредитів онлайн більше переваг, а мінуси можна побороти: щоб менше платити комісій - намагайтеся повернути борг якомога раніше, а також будьте уважні при виборі сервісу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Відбулась презентація ...
Наступна новина: Слинг-шарфы: главные ...

КОМЕНТАРІ