В Луцьку на сесії міської ради депутати озвучили ряд запитів та запитань

В Луцьку на сесії міської ради депутати озвучили ряд запитів та запитань

02.09.16 16:47 0 642
Розглянувши понад 130 питань порядку денного, депутати перейшли до розгляду запитів та запитань.

Так, депутат Олександр Лазука звернувся із проханням про встановлення критої зупинки біля будинку на пр. Соборності, 1, що навпроти Північного ринку. Депутати підтримали запит.

Сергій Була наголосив на необхідності відновлення паркану на проспекті Соборності поблизу гіпермаркету “Там — Там”, який було пошкоджено внаслідок аварії, що сталася у травні 2016 року. Міський голова Микола Романюк запевнив, що планується встановлення турнікету вздовж усієї проїжджої частини проспекту Соборності.

До Аркадія Соломатіна звернулися мешканці мікрорайону Вишків з проханнням облаштувати криту зупинку по вул. Героїв УПА, 36 поблизу ЗОШ №12.

Борис Смаль повідомив про скарги від жителів вулиці Волошина, які за власні кошти поклали асфальт на прибудинковій території, а згодом там виникло сміттєзвалище. Депутат, звернувся з проханням посприяти у ліквідації цього сміттєзвалища.

Один із запитів Євгена Ткачука стосувався прохання мешканців будинку за адресою Шота Руставелі, 10 про облаштування дитячого майданчика. Депутати підтримали цей запит.

У свою чергу, депутат Микола Дендіберін просив поновити дорожню розмітку на пішохідних переходах на вулиці Глушець.

Також свої запити та запитання озвучили Богдан Вавринюк, Ігор Поліщук, Юрій Безпятко, Юлія Дацюк, Тетяна Янчук, Сергій Савчук.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінницькій митниці ДФС ...
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ