Міський голова Микола Романюк: “Ми працюємо над вирішенням питань виділення земельних ділянок учасникам бойових дій”

Міський голова Микола Романюк: “Ми працюємо над вирішенням питань виділення земельних ділянок учасникам бойових дій”

02.09.16 09:37 0 600
Під час сьогоднішнього пленарного засідання 12-ї сесії міської ради депутати обговорили питання виділення земельних ділянок учасникам АТО. Депутат Олександр Кравченко зауважив, що, згідно інформації, оприлюдненої на офіційному сайті Луцької міської ради, значній частині учасникам бойових дій та родинам загиблих військовослужбовців виділена земля. Однак, є ще ряд незадоволених заяв. Також нині багато осіб вступили на контрактну службу і відповідно з часом теж звертатимуться з цього питання. Він наголосив, що треба спільно напрацювати шляхи вирішення питання з виділенням земельних ділянок, зокрема, підготувати звернення до навколишніх сільських рад щодо сприяння із забезпеченням землею лучан - учасників бойових дій.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що він, його заступники та працівники відповідних структурних підрозділів міської ради працюють над вирішенням питання виділення земельних ділянок учасникам бойових дій. “Згідно даних Луцького об'єднаного міського військового комісаріату, у нашому місті зареєстровано 686 учасників бойових дій, які демобілізувались. У цю цифру не враховані службовці Національної гвардії України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та інших спеціальних підрозділів, які виконували завдання у зоні АТО”, - додав він.

Микола Романюк наголосив, що згідно з інформацією Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, на сьогоднішній день лучани - учасники бойових дій та родини загиблих учасників АТО отримали 675 земельних ділянок. Найбільше земельних ділянок виділено на території Луцького, Ківерцівського та Шацького районів. На території Луцька земельні ділянки виділяються лише родинам загиблих учасників АТО.

Також Микола Романюк зазначив, що нині ведеться робота щодо можливості виділення земельних ділянок учасникам бойових дій на території Рокинівської селищної ради (180 ділянок) та Баївської сільської ради (270 ділянок). Він наголосив, що допомогу у цьому питанні надає й голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. За його словами, якщо вдасться досягнути позитивного результату, то усі 1099 звернень від громадян про виділення земельних ділянок, які надійшли у ЦНАП, вдасться вирішити.

Микола Романюк наголосив, що міська влада працює над вирішенням питань із забезпеченням земельними ділянками учасників бойових дій, однак, не все так легко вдається.

Акцентував він і на важливості вирішення інших проблем учасників АТО, зокрема, й забезпеченням житлом.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцькій гімназії № 4 ...

КОМЕНТАРІ