В Луцьку депутати внесли зміни до міського бюджету та прийняли Бюджетний регламент

В Луцьку депутати внесли зміни до міського бюджету та прийняли Бюджетний регламент

02.09.16 16:04 0 617
Депутати на пленарному засіданні сесії міської ради прийняли рішення “Про внесення змін до рішення міської ради від 15.01.2016 № 2/101 “Про бюджет міста Луцька на 2016 рік” з врахуванням змін, внесеними рішеннями від 02.02.2016 № 3/11, від 24.02.2016 №4/7, від 30.03.2016 №5/14, від 27.04.2016 №7/6, від 27.07.2016 № 11/8 та про Бюджетний регламент Луцької міської ради.

Бюджетний регламент сприятиме упорядкуванню процесів (механізму) формування та використання фінансових ресурсів для забезпечення завдань і функцій, що здійснюються Луцькою міською радою, її виконавчими органами та підрозділами протягом бюджетного періоду, а також регламентації взаємовідносин між різними учасниками бюджетного процесу. Прийняття цього рішення має стати додатковим стимулом залучення громади до процесів розподілу бюджетних коштів на умовах прозорості та врахування інтересів зацікавлених сторін. Наявність документу, який чітко унормовує бюджетний процес в Луцькій міській раді, сприятиме захисту прав та інтересів представників територіальної громади.

Депутати також підтримали Програму покращення функціонування Центру обслуговування платників Луцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Волинській області на 2016-2017 роки. Начальник Луцької об'єднаної державної податкової інспекції головного управління Державної фіскальної інспекції у Волинській області Світлана Сава звернулася із проханням виділити із місцевого бюджету кошти для оптимізації роботи Центру обслуговування платників податків на встановлення системи електронної черги. Окрім цього, вона наголосила на потребі в оргтехніці. На запитання депутата Бориса Смаля щодо можливостей передачі комп'ютерної техніки, яка була у використанні податкової інспекції у дошкільні навчальні заклади, доповідачка відповіла, що в разі придбання нових комп'ютерів для якісного обслуговування платників податків, буде розглянуто механізм передачі наявної техніки у ДНЗ міста Луцька.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ