Учасники міжнародної естафети ”Всесвітній біг заради гармонії“ пробігли з факелом вулицями Чернівців

Учасники міжнародної естафети ”Всесвітній біг заради гармонії“ пробігли з факелом вулицями Чернівців

02.09.16 08:29 0 741
До Чернівців прибули учасники міжнародної естафети ”Всесвітній біг заради гармонії“. За їх словами метою акції є поширення ідеалів толерантності, дружби та гармонійного співіснування народів в світі.

Серед зустрічаючих на Центральній площі був і заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимир Середюк:

«Ми раді, що учасники міжнародної естафети не оминули Чернівці. Вони є орієнтиром для нашої молоді, яка повинна вести здоровий спосіб життя, активно займатися фізичною культурою і спортом. Також це хороший приклад дружби і співпраці, що об'єднують не тільки міста України, а й міста у багатьох куточках світу».

Далі естафета пройде іншими областями України і перейде на територію Молдови. Загалом по Україні вона має протяжність біля 1500 кілометрів, а по Європі понад 24 000 кілометрів.

Учасником естафети може стати кожен – вік і фізична підготовка не мають значення. Будь-хто може пронести факел кілька кілометрів або кілька кроків маршрутом естафети чи просто потримати його з думкою про мир, гармонію і взаєморозуміння у світі.

Всесвітній біг заради гармонії проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 28 років.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ