Завершено ремонтні роботи на площі Гагаріна у центрі міста Вінниці (+фото)

Завершено ремонтні роботи на площі Гагаріна у центрі міста Вінниці (+фото)

02.09.16 09:21 0 644
Вже 1 вересня, повністю відновиться рух транспорту через реконструйовану площу, на лінію з 5-ї години ранку вийдуть всі трамвайні маршрути, курсування яких було призупинено влітку.

Участь у відкритті взяли голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, голова Вінницької міс якої ради Сергій Моргунов. Посадовці в свою чергу подякували вінницьким і львівським підрядникам, які вчасно вклались в терміни та вручили Подяки і премії.

«Основна проблема площі була в тому, що вона просідала вниз, кут між підйомом і площею збільшувався. Йшло навантаження на рамну конструкцію трамвая. Ми підняли середню частину площі на 40 сантиметрів, кут практично знівельований і вже немає ніякого перегину. Коли ми зняли перший шар асфальту побачили, що ремонт тут не робився 44 роки, не було нормальної основи під асфальт та нормальної зливової каналізації», - відзначив директор КП «Вінницька транспортна компанія» Микола Форманюк.

«З кожним вкладом у інфраструктуру Вінниччини ми наближаємо наше місто до європейських стандартів, але питання доріг залишається актуальним. В кінці квітня 2016 року урядом були прийнято ряд постанов, які розблокували питання ремонту доріг, окремі з яких потребують тендерних процедур, що уже йдуть до свого логічного завершення. Також прийнято постанову Кабінету Міністрів України щодо співфінансування ремонту загальнодержавних доріг. На Вінниччині це об'їзна дорога вул.. Київська та Барське шосе, об'їзна дорога в напрямку с. Куни (м. Гайсин), розпочато комплекс робіт с. Стрижавка та м. Калинівка.», - повідомив очільник області.

За словами Валерія Коровія, є чітко сформований графік ремонту доріг на Вінниччині. На утримання загальнодержавних доріг, які знаходяться в підпорядкування Укравтодору, кожного року потрібно виділяти щонайменше 1-го млрд.. грн.. Цьогоріч було проведено ремонтні роботи дороги с. Кордилівка та в районі с. Стрижавка.

За словами Сергія Моргунова, одним з чинників, що впливають на ремонт дороги в області - є в першу чергу погодні умови, та стабільне фінансування з державного бюджету.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За останній тиждень у ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ