Інвестиційний портал Вінниччини оновить роботу (+фото)

Інвестиційний портал Вінниччини оновить роботу (+фото)

02.09.16 10:26 0 599
З метою широкого висвітлення інвестиційних процесів в області та залучення іноземних інвестицій Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації оновлено веб-сайт «Інвестиційний портал Вінниччини».

За словами Володимира Мережка, 2 вересня поточного року в області відбудеться IV Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України», на якому буде присутня велика кількість гостей та потенційних інвесторів. «В зв'язку із цим було прийнято рішення щодо створення відповідного інтернет-ресурсу, який дозволить глибше дізнатись про інвестиційні можливості нашого регіону та спонукатиме до подальшої співпраці і розвитку власного бізнесу».

В ході прес-конференції відбулась презентація оновленого інвестиційного порталу Вінниччини, на якому можна ознайомитися з основними відомостями про регіон, провідними напрямками та найважливішими показниками економічного розвитку, пріоритетними інвестиційними об'єктами. «На оновленому порталі розміщено інформацію про інвестиційний, інноваційний, економічний потенціал області, інвестиційно привабливі об`єкти, земельні ділянки, незадіяні виробничі приміщення, а також сформовано перелік інвестиційних пропозицій (проектів) у добувній, харчовій, переробній промисловості, у будівництві, сільському господарстві, туристичній галузі, торгівлі та наданні послуг населенню», - наголосив посадовець.

За словами Володимира Мережка, для більш зручного та оперативного інформування інвесторів щодо інвестиційних пропозицій на порталі створена інтерактивна вкладка, за допомогою якої потенційний інвестор може забронювати вподобану ним земельну ділянку або запросити інформацію щодо інвестиційних проектів.

«Після проведеної роботи, сподіваємося, що потенційні інвестори зацікавляться Вінниччиною, як регіоном із цікавою історією, добрими традиціями та великим потенціалом. А також, регіоном який має унікальне геополітичне положення та займає активну позицію у сфері транскордонного співробітництва, тому має всі передумови, аби стати центром ділових, торгівельно-економічних, міжрегіональних зв'язків. Тож залучення коштів іноземних інвесторів активізує інвестиційний процес та впровадить нові технології. Впевнений, що Вінницька область стане надійним і перспективним регіоном для розвитку бізнесу майбутніх інвесторів», - повідомив Володимир Мережко.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: У навчальних закладах ...

КОМЕНТАРІ