На Вінничині з Днем знань прокурори привітали школярів підшефної школи-інтернату

На Вінничині з Днем знань прокурори привітали школярів підшефної школи-інтернату

02.09.16 18:22 0 663
Так швидко пройшло літо й перший осінній день покликав учнів до школи. Перший дзвоник сповістив про початок нового навчального року. Вкотре на подвір’ї Мурованокуриловецької школи-інтернату зібрались учні, педагоги, батьки, шефи, гості. Не перший рік працівники прокуратури Вінниччини розділяють радощі свята з вихованцями цього навчального закладу. вони завітали до підшефних з гарним настроєм та подарунками.

"1 вересня - День знань це особливо урочистий та хвилюючий день. Саме починається цікавий, але нелегкий шлях до нових знань, до самостійного життя. Особливо значимим він є для першокласників, які вперше переступають поріг школи та, звичайно, – випускників, яким незабаром доведеться іти у самостійне життя. Який би життєвий шлях ви не обрали, зичу всім вам вирости здоровими, розумними, справжніми українцями, які щиро люблять свою землю," - зазначив під час урочистостей заступник прокурора області Сергій Сухоребрий.

Шефи, гості разом з журналістами "5 каналу", ТРК "Вінтера", зустрілись з юними мас-медійниками гуртка "Юний журналіст". Корифеї журналістики ділились з молодими колегами досвідом роботи. А ті, в свою чергу , розповіли про свої досягнення та плани на подальшу роботу.

.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ