Відбулася посвята у студенти першокурсників Луцького педагогічного коледжу

Відбулася посвята у студенти першокурсників Луцького педагогічного коледжу

02.09.16 14:26 0 522
У Луцькому замку відбулася посвята у студенти першокурсників Луцького педагогічного коледжу. На свято завітав і міський голова Микола Романюк.

Цього року дружна студентська родина педколеджу поповнилася на 464 студента. Їх зустрічали хлібом-сіллю на вишиваних рушниках на щастя і добру долю. Ще півтори тисячі майбутніх педагогів з різних куточків Волині знову прилинули у свою альма-матер, щоб здобути освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра чи молодшого спеціаліста.

Директор педагогічного коледжу, кандидат педагогічних наук, заслужений працівник освіти України Петро Бойчук у вітальному слові акцентував, що це свято найурочистіше для першокурсників. Вітаючи молоде поповнення, зазначив, що вони зробили правильний вибір, адже Луцький педагогічний коледж має славні традиції, належну матеріальну базу, хороший творчий та науковий потенціал. “Позаду у вас шкільні роки, а попереду все життя,” - сказав Петро Бойчук.

З новою важливою сторінкою життя привітав студентів-першокурсників міський голова Микола Романюк. Він зауважив, що першокурсники обрали найгуманнішу професію і найкращий коледж в Україні. За це Микола Романюк висловив найщиріші слова вдячності директору Петру Бойчуку, педагогічному колективу за плідну багаторічну співпрацю. Звертаючись до першокурсників, сказав, що саме їм належить продовжити славні традиції коледжу. Міський голова побажав, щоб навчання в педколеджі було цікавим, незабутнім та дало хороший старт для подальшого життя. Микола Романюк згадав героїв, що захищають нашу країну на сході, і завдяки яким ми можемо мати такий гарний день. “Я бажаю, щоб наступне свято першого дзвоника ми могли зустрічати під мирним українським небом”, - сказав міський голова.

З напутніми словами до першокурсників звернулися інші гості, а капелан Луцького педагогічного коледжу отець Віктор благословив їх на успіхи у новому навчальному році.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: 3 вересня у ...
Наступна новина: Чернівці: 12 сесія міської ...

КОМЕНТАРІ