У Луцькій гімназії № 4 відзначили початок нового навчального року

У Луцькій гімназії № 4 відзначили початок нового навчального року

02.09.16 09:53 0 563
В усіх загальноосвітніх навчальних закладах Луцька — День знань. На урочисту лінійку з нагоди цього у КЗ “Луцька гімназія №4 імені М. Левицького Луцької міської ради” зібралися школярі, їхні батьки, представники духовенства, а також майбутні першокласники. Почесною гостею на святі була секретар міської ради Юлія Вусенко.

Розпочинаючи урочисту лінійку, директор Олександр Мишковець привітав усіх учнів гімназії, їхніх батьків та вчителів із початком навчального року, побажавши їм наснаги, здоров'я та успіхів. “ радісне і хвилююче свято водночас. Та найважливіший день — у тих, хто вперше ступить на поріг школи. Для них розпочинається шлях нових вражень та здобутків”, - додав він.

Гімназія № 4 виховує своїх учнів у дусі патріотизму, вчить шанувати українську історію та пам'ятати подвиг новітніх українських героїв. Тому присутні хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної сотні, волинських бійців — учасників АТО, які загинули під час війни на Сході України.

Як символ миру і спокою, в небо випустили білих голубів майбутні першокласники.

Священнослужителі благословили школярів на успіхи у новому навчальному році.

Секретар міської ради Юлія Вусенко у своєму вітальному слові зазначила, що усі, хто прийшов на святкову лінійку, у глибині душі відчувають трепет та хвилювання. Вчителі прагнуть знайти підхід та достукатися до серця кожного свого учня, першокласники — в очікуванні нових цікавих пригод, одинадцятикласники окреслюють плани на майбутнє. “Маю за честь бути присутньою тут, оскільки вважаю цей навчальний заклад одним із найкращих у місті. Усім вам - гарного і продуктивного навчального року, щастя, удачі, наснаги та творчих успіхів”, - побажала вона.

Також Юлія Вусенко передала директору гімназії Олександру Мишковцю вітальний лист від міського голови Миколи Романюка.

Шкільний поріг — це перша і одна з найважливіших сходинок у доросле життя. Перший шкільний дзвіночок, який сповістив про початок навчання, продзвенів у руках першокласників Антона Сільвестрова та Христини Зарубської.

На завершення директор школи побажав усім учням гімназії натхнення та міцного здоров'я, нових знань та досягнень, якими у майбутньому пишатиметься наша держава.

Окрім цього, перший заступник міського голови Тарас Яковлев відвідав урочисту лінійку у КЗ “ЗОШ І — ІІІ ступенів №15 Луцької міської ради”. Заступник міського голови Сергій Григоренко побував на святі Першого дзвоника у КЗ “Луцька ЗОШ №25 Луцької міської ради”, Андрій Киця був гостем свята у КЗ “Луцький НВК “Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського” Луцької міської ради Волинської області”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ