У Тернополі на вул. Юності відкрили новий дитячий садочок №3

У Тернополі на вул. Юності відкрили новий дитячий садочок №3

02.09.16 08:45 0 569
З 1 вересня розпочав свою роботу новий дитячий садочок №3 на вул. Юності, який відвідуватимуть майже 200 дітей. Заплановано, що у закладі діятиме шість груп.

Міський голова Сергій Надал розповідає, що у закладі проведено необхідні роботи із енергозбереження, зокрема утеплено фасад, замінено вікна, проведено капітальний ремонт усіх приміщень, санвузлів, харчоблоків, ігрових кімнат, а також закуплено нове обладнання.

«Майже два роки тривали роботи над створення нового дитячого садочка, адже це приміщення належало університету, далі тривали ремонтні роботи. Проте це приміщення відповідає усім нормам, - зазначає очільник Тернополя. - Оскільки дітей народжується у місті все більше, тому ми далі працюватимемо над створенням нових дитсадків та груп у діючих дошкільних навчальних закладах».

Нагадаємо, що минулого року завдяки відкриттю додаткових 12 груп у дошкільних навчальних закладах вдалося забезпечити місцями у дитсадках майже 360 дітей. У планах міської ради до кінця цього року також облаштувати 12 груп, шість із яких уже створені у новому дитсадку №3.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Учасники міжнародної ...
Наступна новина: За останній тиждень у ...

КОМЕНТАРІ