У навчальних закладах Чернігова пролунав перший дзвоник

У навчальних закладах Чернігова пролунав перший дзвоник

02.09.16 10:44 0 581
У школах Чернігова розпочався новий навчальний рік. З нагоди Дня знань у всіх загальноосвітніх навчальних закладах міста пройшли урочисті лінійки. чернігівські школи відкрили свої двері для 3100 першокласників.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко побував на святі знань у Чернігівському навчально-реабілітаційному центрі №2 та у загальноосвітній школі №1, яка традиційно зібрала учнів і вчителів, гостей у Літньому театрі міського Парку культури та відпочинку.

У навчально-реабілітаційному центрі №2 Владислав Атрошенко привітав учнів і вчителів зі святковим днем 1 вересня, а також привітав першачків з першим кроком до країни знань. Вітаючи учнів та вчителів міський голова запевнив, що міська влада робитиме все можливе в межах міського бюджету для того, щоб діти отримали таку саму увагу й такі самі знання, як і в інших навчальних закладах. Одночасно Владислав Атрошенко побажав успіхів новому директору цього закладу Регіні Гусак.

Цього рокув 1-й клас до навчально-реабілітаційного центру №2 прийшли 16 учнів, загалом у навчальному закладі – 137 школярів.

У загальноосвітній школі №1 свято першого дзвоника розпочалося з параду першокласників. Міський голова під час свого виступу привітав школярів, вчителів, батьків із святковим днем - Днем знань та початком нового навчального року.

Владислав Атрошенко: «Я всім бажаю успіхів на цікавому шляху по країні знань, можливо трішки складному, але щоб ваша мандрівка не обтяжувала вас".

Він висловив щиру вдячність за їх натхненну й творчу працю і зазначив, що від учителя залежить успіх розпочатих змін у сфері освіти країни. "Найбільша і найцінніша зброя для українців на є знання", - наголосив міський голова.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інвестиційний портал ...
Наступна новина: Вінничина: валерій Коровій ...

КОМЕНТАРІ