Рівненська область: рятувальники привітали школярів з початком навчального року

Рівненська область: рятувальники привітали школярів з початком навчального року

02.09.16 15:33 0 533
1 вересня – це свято для всіх дітей нашої Батьківщини. Традиційні святкові лінійки, присвячені початку нового навчального року відбулися й на Рівненщині. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається невідомий, цікавий і водночас, нелегкий шлях до пізнання до нових звершень та до самостійного життя.

Море квітів і білих бантів, привітання зі святом і побажання нових звершень і творчого росту лунали від почесних гостей на урочистих заходах з нагоди Дня знань на подвір’ях всіх навчальних закладів Рівненської області.

Цього дня співробітники Служби порятунку «101» стали почесними гостями майже у всіх школах обласного та районних центрів, виступили перед педагогічними колективами та дітьми з метою виховання у підростаючого покоління основних навичок безпечної життєдіяльності.

Під час урочистостей рятувальники привітали дітей із Днем знань. Побажали натхненно здобувати знання, поважати викладачів та товаришів по навчанню, бути дисциплінованими, мужніми та чесними, нагадали дітям та усім присутнім про необхідність дотримання правил безпечної поведінки.

Слід зазначити, що у всіх районах області працівники ДСНС розпочали робочий день саме з уроків безпечної життєдіяльності. Рятувальники виступили перед педагогічними колективами з метою попередження дитячого травматизму. Як відомо, найбільш дієвим способом донести до школярів важливу, а подекуди, життєво необхідну інформацію - у цікавій, ігровій формі, використовуючи при цьому наочні приклади, розповіді про можливі небезпеки, які можуть їх підстерігати в житті.

Освітяни із задоволенням поставились до візиту офіцерів ДСНС, адже загальновідомо, що звички формуються з дитинства, і дорослі повинні використати будь-яку можливість, яка переконає дітей, що дотримання правил безпеки життєдіяльності збереже їх життя.

Наприкінці зустрічі рятувальники роздали школярам цікаві листівки з основними правилами безпечної життєдіяльності, поділились теплими словами та побажаннями. Ті, у свою чергу, пообіцяли дотримуватись всіх правил безпеки та бути дуже уважними.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Житомирщина: в області ...

КОМЕНТАРІ