Андрій Гижко: «Діти повинні отримувати не тільки знання,а й вміння комунікації і спілкування» (+фото)

Андрій Гижко: «Діти повинні отримувати не тільки знання,а й вміння комунікації і спілкування» (+фото)

02.09.16 11:33 0 627
На святкову лінійку з нагоди Дня знань у ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім.І.Богуна м. Ямполя прибув перший заступник голови ОДА Андрій Гижко, який привітав учнівський та педагогічний колективи не лише з Першовереснем, а й з успішним завершенням проекту реконструкції школи за участю Українського фонду соціальних інвестицій.

Тут завершено капітальний ремонт з перекриття даху та заміні вікон за участю УФСІ в ЗОШ №2 на загальну суму 3650,0 тис. грн., з яких 2920,0 тис. грн. – кошти Фонду, 730,0 тис. грн. – співфінансування.

Крім того, завдяки перемозі проекту, поданого Ямпільською районною радою на 13-ий обласний конкурс розвитку територіальних громад, школа отримала ще 140 тис. грн. на капітальний ремонт ганку із заміною покрівлі, встановленням пандусу та плитки на сходах до головного корпусу навчального закладу.

Упродовж всіх років з моменту відкриття навчального закладу великою його проблемою був дах. Невдала конструкція не могла захистити від дощу і снігу, а постійні ремонти бажаного ефекту не давали.

За сприяння райдержадміністрації у 2014 році школу було включено до участі у проекті «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури у Ямпільському районі», який фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини ВМZ через КfW Банк розвитку і реалізується Українським фондом соціальних інвестицій та місцевою громадою м.Ямполя.

Кошти на будівництво збирали всім загалом. Фонд виділив на реалізацію проекту 2 млн. 100 тис. грн. Із міського бюджету було виділено кошти у сумі 398 тис. гривень. 30 тисяч грн. співфінансування забезпечили батьки і спонсори.

Зважаючи на високу якість робіт, вдале використання коштів, керівництво Фонду прийняло рішення про продовження проекту та 15 жовтня 2015 року було підписано додаткову угоду на заміну вікон вартістю 1550,0 тис. грн.

Крім того, завдяки перемозі проекту «Завершення проекту Українського фонду соціальних інвестицій із встановлення ганку в ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. І.Богуна м.Ямполя», поданого Ямпільською районною радою на 13-ий обласний конкурс розвитку територіальних громад, школа отримала ще 70 тис. грн. з фонду конкурсу та 70 тис. грн. – з місцевого бюджету та коштів громади на капітальний ремонт ганку головного корпусу навчального закладу.

«Приємно що я з вами на святкуванні Дня знань. Ямпільщина – край козацької слави, ваша школа по праву носить ім'я славного полковника Івана Богуна. Від знань, які дитина отримає у школі, залежить її майбутнє. Тож у добру путь! Бажаю позитивних оцінок, аби ви ніколи не пожалкували про шкільні роки та гордо носили звання випускника школи №2. Школа змінила обличчя, отримавши новий дах та вікна. Дякую за спільну працю УФСІ, що виділив майже 3 млн грн., та батьківському комітету. Знаю, що ви швидко відгукнулися на реалізацію проекту. Освіта Ямпільщини – це збалансований організм. Добре, коли є повноцінна школа, в якій діти отримують не тільки знання, а й вміння комунікації і спілкування. Хочеться, аби в таких опорних школах учні вивчали іноземні мови та ІТ-технології та згодом вступали до найпрестижніших ВУЗів», – зазначив у своєму вітальному слові Андрій Гижко.

Для повноцінного та продуктивного навчання молоді посадовець подарував школі сертифікат на новий комп'ютерний клас.

Андрій Гижко та Михайло Вдовцов перерізали символічну стрічку, відкриваючи оновлену будівлю школи.

Після лінійки гості відвідали кімнату-музей, присвячену учасникам АТО-ямпільчанам.





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ