На Вінниччині відкрили спортивний майданчик за європейськими стандартами (+фото)

На Вінниччині відкрили спортивний майданчик за європейськими стандартами (+фото)

02.09.16 13:41 0 525
Коли усі школярі святкують свято першого дзвоника та свято знань – 1-го вересня, на території загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10, що знаходиться по вулиці Андрія Первозванного, 22, відкрито сучасний спортивний майданчик.

Участь у урочистостях взяли голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, голова Вінницької міської ради Сергій Моргунов, народний депутат України Сергій Кудлаєнко, заступник голови міської ради Галина Якубович, директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 Вінницької міської ради Світлана Куца, вчителі, школярі та батьки.

Вітаючи всіх присутніх з нагоди святкування 1-го вересня Валерій Коровій зазначив: «Вітаю усіх вінничан з такою значущою подію. Для нас - це крок на зустріч розвитку фізичної культури та нових спортивних надбань молодшого покоління краю. Цей комплекс має усі умови для тренувань аби здобувати високі спортивні досягнення, і є ще однією перлиною регіону. Підтримка молодого покоління - пріоритетне завдання влади, адже діти – це наша надія. Я бажаю кожному з вас, нових досягнень та знань, завжди досягати мети, йти в ногу з часом та будувати самостійну, незалежну державу, адже саме ви – це майбутнє не лише Вінниччини, а й усієї України».

В свою чергу Сергій Моргунов побажав учням школи гарних починань, та плідного навчального року. За його словами загальноосвітня школа № 10 отримала достойний та оснащений спортивний осередок, для того, щоб займатися фізкультурою та професійним спортом. «Бажаю кожному гідності, сили духу та миру в країні. Щоб батьки та вчителі мали почуття гордості за кожного з вас» , - зазначив Вінницький міський голова.

Спортивний майданчик розміщений на шкільному подвір'ї. Його реконструкція тривала понад 3 місяці і обійшлася у 12 млн грн. Досить кардинально змінено зовнішній вигляд майданчика, зокрема поле для гри в міні-футбол зі штучним покриттям, баскетбольний майданчик, спортивний мультикомплекс і дитячий майданчик. До того ж спортивний майданчик обладнано новим тренажерами та зроблено бігові доріжки.

Традиційну червону стрічку право перерізати було надано голові облдержадміністрації Валерію Коровію, Вінницькому міському голові Сергію Моргунову та інвестору Володимиру Хоменку.



























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ