Чернігів: «Перехрестя» друзів – новий старт!

Чернігів: «Перехрестя» друзів – новий старт!

06.09.16 16:19 0 541
11-й рік поспіль провів свої збори молодіжний табір «Перехрестя – ЮНЬ – 2016». Організатори – управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради та «Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання».

Цього року змінена концепція табору і до участі у цих заходах, окрім молодих людей 18-26 років, запрошені також активні й енергійні школярі 9-11 класів, загалом 45молодих, активних хлопців та дівчат – вихованців клубів за місцем проживання, спортивних шкіл, загальноосвітніх шкіл міста та представники оргкомітету.

Захід проходив у таборі «Юний турист» неподалік села Количівка. Для учасників представлена різноманітна програма тренінгів, диспутів, практикумів, семінарських занять, спортивних змагань, квестів, інтелектуальних турнірів. Ввечері – розважальні заходи, перегляди кінофільмів, пісні біля вогнища.

Святкування Дня Незалежності України, фестиваль народів світу, День англійської мови, зустрічі з делегацією молодих службовців із Німеччини, туристичний похід із тренінгами по спортивному туризму та долікарської підготовки, тренінги і практикуми з ораторського мистецтва, дебати, написання проекту програми «Молодь Чернігова», ярмарок вмінь від гостей із числа «випускників» (під час якої і організатори і учасники ділилися навиками майстерності з паперової пластики, малювання, оригамі, написання статей та прес-релізів, розпису і ліпки із сирого тіста, плетіння, боді-арту, тощо), інтелектуальний баскетбол – серед цих заходів кожен зміг знайти собі цікаве заняття, набути навиків і практичних вмінь.

Начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Андрій Дериземля вручив сертифікати учасникам і грамоти представникам оргкомітету. Організатори заходу впевнені, що це – початок нового старту, нової активної молоді, нових волонтерів з активною життєвою позицією.

Оргкомітет - команда відділу у справах сім‘ї та молоді управління у справах сім'ї, молоді та спорту щиро дякує молодим волонтерам, які допомогли в організації та проведенні табору «Перехрестя – ЮНЬ – 2016», комунальному закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, обласному центру дитячого та юнацького туризму, комунальному виробничо-торгівельному підприємству «Шкільне».

За інформацією управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ