Рятувальники Тернопільщини вирушили захищати Східний кордон

Рятувальники Тернопільщини вирушили захищати Східний кордон

06.09.16 11:05 0 500
Група піротехнічних робіт управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Тернопільській області вирушає в зону АТО для виконання завдань за призначенням. Участь у проводах взяв Голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Очільник краю підкреслив, що статус учасника АТО мають чотири десятки рятувальників Тернопільщини – а це свідчить про високий рівень їхньої кваліфікації, що є прикладом для наслідування іншими регіонами України. Степан Барна подякував співробітникам ДСНС за відповідальність, яку вони проявляють як у професійній сфері в тилу, так і при виконанні державних завдань із захисту України.

«Дякую кожній родині, яка відправляючи рідних в зону бойових дій, проявляє силу духу, стійкість та патріотизм заради захисту нашої Вітчизни. Молимося за те, щоб кожен із них якомога швидше повернувся додому неушкодженим. Внесок кожного із вас у повернення миру на українську землю є неоціненним», - зазначив Степан Барна.

Бути рятувальником – це не тільки професія, це стиль життя. Кожного дня, наражаючи себе на небезпеку заради порятунку інших, наші краяни проявляють найкращі чесноти людської особистості. Для них же, нехай захисниками будуть Господь Бог та Пресвята Діва, під покров якої завжди припадають українські воїни та бійці. У спільній молитві учасники проводів просили для тернопільських рятувальників благословення та опіки під час виконання службових завдань.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гора Лисоня стала місцем ...
Наступна новина: Низкорамные тралы: ...

КОМЕНТАРІ