У Рівненській області підприємців привітали у Демидівському центрі зайнятості

У Рівненській області підприємців привітали у Демидівському центрі зайнятості

06.09.16 09:12 0 628
2 вересня у Демидівському районному центрі зайнятості провели засідання круглого столу з нагоди відзначення професійного свята Дня підприємця. Участь у заході взяли голова районної державної адміністрації Богдан Левшенюк, заступник голови районної державної адміністрації Олександр Скоморох, заступник голови районної ради Віталій Конський, директор районного центру зайнятості Михайло Фінюк та підприємці району.

Голова районної державної адміністрації та заступник голови районної ради привітали підприємців із прийдешнім святом, відзначили важливу роль підприємництва в різних сферах нашого життя, та звернули увагу на подальше розширення співпраці із відповідальними роботодавцями-підприємцями, адже це, здебільшого, сильні, ініціативні та енергійні люди, які здатні нести відповідальність за себе і найманих працівників. Вони побажали присутнім мирного неба, міцного здоров'я, благополуччя, реалізації ідей та проектів, нескінченої ділової енергії, впевненості у власних силах, надійних партнерів і подальшого процвітання та нагородили Грамотами фізичних осіб-підприємців Ткачук С.П., Грушевську Л.А.

Директор Демидівського районного центру зайнятості Михайло Фінюк зосередив увагу присутніх на вагомому внеску малого бізнесу у соціально-економічний розвиток району та створенні нових робочих місць, подякував за співпрацю, побажав успіхів у здійсненні всіх задумів, вручив Почесні грамоти обласного центру зайнятості підприємцям Ніколайчуку Б.М., Сігнею Ю.А., Мисько О.А.

У ході спілкування між учасниками обговорили питання про роль приватного бізнесу в зростанні зайнятості населення району, його проблеми та необхідність підтримки малого і середнього бізнесу, який має високі потенційні можливості для створення нових робочих місць.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: У Житомирі відкрилась ...

КОМЕНТАРІ