На Вінниччині обговорили проблеми на шляху створення системи Суспільного мовлення в Україні (+фото)

На Вінниччині обговорили проблеми на шляху створення системи Суспільного мовлення в Україні (+фото)

06.09.16 18:13 0 555
У Вінницькому прес-клубі, в рамках проекту Ради Європи «Зміцнення свободи медіа і створення системи суспільного мовлення в Україні», відбувся круглий стіл «Очікування від Суспільного мовлення в регіонах».

У заході взяли участь представники Держкомтелерадіо, НТКУ, Наглядової ради ПАТ НСТУ, Вінницької філії НТКУ, Вінницької ради та облдержадміністрації, Вінницького прес-клубу, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в Вінницькій області, ГО «Детектора медіа», медіаюристи та медіаексперти.

Організатор заходу – ГО «Детектор медіа», модераторами круглого столу виступили Андрій Куликов і Світлана Остапа.

Учасники «круглого столу» обговорювали питання: регіональні філії НТКУ як складова майбутнього Суспільного мовника; проблеми забезпечення якісним контентом ефіру філій НТКУ; очікування з боку громадськості від суспільного мовника.

Медійники, запрошені до участі у заході, ознайомились з планом реформування державних мовників в ПАТ НСТУ; проблемами філій НТКУ під час реформування на прикладі Вінницької філії; співпрацею між «UA:Перший» та філіями; обговорили проекти підзаконних актів (Статуту НСТУ, Положення про Наглядову раду, Положення про обрання голови і та членів правління ПАТ НСТУ).

У рамках заходу відбулась презентація моніторингу новин Вінницької філії НТКУ. Водночас, виконавчий директор Вінницької філії НТКУ Любов Коваленко на конкретних прикладах окреслила основні проблеми філій НТКУ під час реформування.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оголошено конкурс на ...
Наступна новина: Вінничина: прокуратурою ...

КОМЕНТАРІ