Вінницький обласний художній музей презентував фотовиставку «Шедеври світового мистецтва в незалежній Україні. Магія фрагмента» (+фото)

Вінницький обласний художній музей презентував фотовиставку «Шедеври світового мистецтва в незалежній Україні. Магія фрагмента» (+фото)

07.09.16 09:32 0 589
Виставку було підготовлено фахівцями музею з нагоди відзначення Дня міста.

«Магія фрагмента» представила фотоелементи творів живопису і фото картин у повному форматі з фондів Вінницького обласного художнього музею періоду ХІІ-ХІХ ст., виконаних українськими та європейськими живописцями переважно в стилях бароко й класицизм. Гості міста долучились до частини культурної спадщини Вінниччини, мали чудову нагоду оцінити значущість її у вимірі не лише всеукраїнському, а й європейському.

Мистецько-просвітницька програма «Містечко майстрів: студія гончарювання» також була приурочена відзначенню Дня міста.

У рамках програми відбулись виставки майстрів гончарної справи, керамістів, майстрів виготовлення виробів із солоного тіста, за потребою всіх бажаючих діяла «Студія гончарювання», де не лише виводились вироби на гончарному крузі, а й здійснювалась освітня робота щодо технології декорування, висушування, випалювання, використання виробів у повсякденному житті та ін.

Учасники заходу: гончарі та керамісти з Вінницької, Одеської, Київської областей, м. Ужгород, вінничани та гості міста, представники засобів масової інформації.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська школа №6 ...

КОМЕНТАРІ