У Луцьку відбулася творча зустріч з акторами нового історичного кінофільму "Гетьман"

У Луцьку відбулася творча зустріч з акторами нового історичного кінофільму "Гетьман"

07.09.16 16:13 0 619
З нагоди Дня українського кіно, що відзначається 10 вересня, у Палаці культури міста Луцька відбулася творча зустріч з акторами нового історичного кінофільму "Гетьман" (режисер Валерій Ямбурський). До Луцька завітали актори Рівненського академічного українського музично-драматичного театру Станіслав Лозовський, який виконав роль сина Богдана Хмельницького - Тимоша, та актриса епізодичної ролі наложниці Ніна Ніколаєва.

Природній гумор Станіслава Лозовського, ніжність та витонченість Ніни Ніколаєвої додавали заходу відчуття домашньої сімейної бесіди, що супроводжувалася розповідями про процес кінозйомок, кастинг, очікування затвердження на роль, комічні ситуації. У залі панувала неймовірна атмосфера щирого спілкування.

Родзинкою заходу стали власні творчі роботи, які привезли з собою актори: кліп " Люблю музей", соціальний ролик Ніни Ніколаєвої "Один папірець - не страшно", музичний шоу - рілл Стаса Лозовського під композицію " Бітлз" і комедійний ролик " Хом'ячок", що добряче розважив усіх присутніх. Актори рівненського театру здивували своєю щирістю і скромністю, глибиною таланту і любов'ю до свого непростого ремесла. А ще довели, що кіно в країні є і буде.

Управління культури

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі відбулася ...

КОМЕНТАРІ