Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра спростував інформацію про вчинення правопорушення

Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра спростував інформацію про вчинення правопорушення

07.09.16 12:50 0 599
Відбулася прес-конференція голови постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури талагоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження Андрія Козюри. Він пояснив, що підставою зустрічі стали публікації в місцевих мас-медіа проте, що прокуратура Волинської області розслідує кримінальне провадження стосовно депутата міської ради за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди працівнику прокуратури.

Депутат заявив, що жодних повідомлень щодо порушення кримінальної справи стосовно його особи не отримував, тому ця інформація є банальним наклепом. “Вказане інформаційне повідомлення вважаю тиском на мене, перешкоджанням громадській, депутатській та адвокатській діяльності. Крім того, опублікована інформація завдає моральної шкоди та посягає на мою особисту, професійну та ділову репутацію, а також шкодить репутації та іміджу політичної партії ВО “Батьківщина”, - акцентував Андрій Козюра.

Також він зазначив, що звернувся до керівництва Прокуратури Волинської області та Генеральної прокуратури офіційно прокоментувати вказану інформацію. “Зі своєї сторони готовий брати участь у всіх необхідних процесуальних слідчих діях та всебічно сприяти слідству для встановлення об'єктивної істини по справі”, - зазначив депутат.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ