У Тернополі відбулася обласна конференція «Перспективні напрямки розвитку підприємництва Тернопільщини»

У Тернополі відбулася обласна конференція «Перспективні напрямки розвитку підприємництва Тернопільщини»

07.09.16 16:22 0 594
Дохід від підприємницької діяльності становить 30% від загальної суми бюджету Тернопільської області. Про це наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час обласної конференції щодо перспективних напрямів розвитку підприємництва Тернопільщини. До слова, у Тернопільській області налічується 45 тисяч фізичних та 20 тисяч юридичних осіб-підприємців.

«Загалом на Тернопіллі спостерігається хороша динаміка, адже у нас підприємства частіше відкриваються, аніж закриваються. Ми робимо все для того, щоб створити сприятливий інвестиційний клімат. Відтак у нас відкриваються потужні підприємства, а вже діючі розширюють свою діяльність. Малий та середній бізнес, безумовно, сприяє розвитку області», — зазначив керівник області.

Під час даного заходу, в якому взяли участь більш ніж 120 осіб (представники влади, бізнесу та громадськості області), відбулося нагородження кращих підприємців області спільними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради, подяками державної фіскальної служби в області, а також почесними грамотами Асоціації платників податків в Тернопільській області.

Також у рамках заходу голова обласної державної адміністрації Степан Барна, голова обласної ради Віктор Овчарук, а також директор Програми USAID „Лідерство в економічному врядуванні” Тамара Соляник нагородили переможців конкурсу дитячого малюнку „Підприємництво очима дітей” спільними дипломами та цінними подарунками.

Крім цього, у під час конференції було презентовано можливості підтримки бізнесу від Європейського банку реконструкції та розвитку.

В другій частині конференції, відбулося засідання круглого столу «МСП в Україні соціальна роль в період військового конфлікту», в якому взяли участь учасники АТО, представники громадських організацій, які опікуються питаннями демобілізованих учасників АТО, представники громадських формувань підприємців, а також державних органів до компетенції яких належить питання соціального забезпечення учасників АТО.

Детальніше в сюжеті телеканалу TV-4:

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ