Тернопільська школа №6 отримала універсальний спортивний майданчик

Тернопільська школа №6 отримала універсальний спортивний майданчик

07.09.16 09:44 0 585
Універсальний спортивний майданчик для занять різними видами спорту відкрили 6 вересня у дворі школи-ліцею №6 ім. Н.Яремчука. Міський голова Сергій Надал розповідає, що це вже другий спортивний майданчик поблизу закладів освіти, який відкрили цього року у Тернополі.

«Минулого року під час конференції з вчителями було прийнято рішення відкривати нові спортивні майданчики не лише біля житлових будинків, а й біля загальноосвітніх навчальних закладів, оскільки деякі з них взагалі не мають спортивних локацій. Тому цього року із бюджету міста було виділено кошти і вже відкрито два майданчики біля шкіл №6 та 19, а на спортивному майданчику поблизу школи №8 роботи триватимуть до жовтня», - каже очільник Тернополя.

У наступні роки біля інших тернопільських шкіл заплановано встановити ще декілька подібних майданчиків.

Нагадаємо, що у місті повноцінно функціонує декілька універсальних спортивних майданчики за адресами: вул. 15 Квітня, 35, М.Вербицького, 6, Старий Ринок, 3-5, пересічення вулиці П.Орлика та Юності, у дворі вулиць Галицького, 28 та Л.Українки, 17, встановлено вуличні тренажери на бульварі «Куліша», на острівку «Чайка», на масиві Новий світ, у «Парку здоров’я» та «Національне відродження».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницький обласний ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ