В Івано-Франківську відбулось відкриття муралу на вул. Миколайчука,16

В Івано-Франківську відбулось відкриття муралу на вул. Миколайчука,16

07.09.16 14:45 0 1463
В Івано-Франківську відбулось свято біля будинку на вул. Миколайчука, 16, в якому в рамках програми теплової модернізації житлового фонду комплексно утеплили другий під'їзд

Тепер вулицю Івана Миколайчука прикрашатиме графічне зображення героя на одному із відремонтованих будинків.

В рамках програми співфінансування з мешканцями комунальне підприємство "МІУК" здійснило утеплення стін будинку № 16 по вулиці Івана Миколайчука. В рамках робіт з ініціативи секретаря Івано-Франківської міської ради Оксани Савчук на відновленому фасаді будинку нанесено зображення талановитого українського кіноактора Івана Миколайчука в образі козака із фільму "Пропала грамота".

"Нам хотілося тематично відзначити відкриття вже повністю утепленого і яскравого будинку, тому вирішили запросити мешканців Каскаду на цікаві конкурси, майстер-класи з українських народних танців та подарували діткам патріотичний боді-арт. Приємно, що нам вдалося створити гарний настрій та атмосфесу для всіх присутніх. Хотіла б подякувати усім друзям, які допомогли мені зреалізувати цей цікавий проект" зазначила на своїй сторінці у мережі? facebook секретар міської ради Оксана Савчук.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 28 вересня ...
Наступна новина: Працівники СБУ з Тернополя ...

КОМЕНТАРІ