У Рівненській області під час ліквідації пожежі у приватному господарстві вогнеборці виявили тіло загиблого власника

У Рівненській області під час ліквідації пожежі у приватному господарстві вогнеборці виявили тіло загиблого власника

07.09.16 13:50 0 577
06 вересня о 02:10 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Голубне Березнівського району виникла пожежа в приватному господарстві. До місця виклику негайно виїхав черговий караул вогнеборців 3-го державного пожежно-рятувального поста села Моквин.

По прибуттю за вказаною адресою рятувальники з’ясували, що вогнем повністю охоплений одноповерховий, дерев’яний житловий будинок. Усе свідчило про занадто пізнє виявлення та повідомлення про пожежу. Сусіди розповіли рятувальникам, що в середині можливо перебуває власник оселі. Вогнеборці одразу подали на гасіння пожежі водяний ствол. Увійти в приміщення не було реальної можливості, адже через високу температуру та полум’я відбулося руйнування покриття та перекриття будинку. Після повної ліквідації пожежі, бійці ДСНС виявили тіло 36-річного власника Олександра.

О 03:30 пожежу було локалізовано, а о 07:25 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено дерев’яний житловий будинок розміром 6х7м. Всього для гасіння було залучено одну пожежну автоцистерну та три чоловіка особового складу. Наразі причину пожежі та обставини трагедії встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі на вул. ...

КОМЕНТАРІ