У Рівненській області затримано банду грабіжників,що відкрито обкрадали водіїв автомобілів

У Рівненській області затримано банду грабіжників,що відкрито обкрадали водіїв автомобілів

07.09.16 08:05 0 531
Рівненською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Рівненського районного відділення поліції та управління карного розшуку ГУ НП в Рівненській області задокументовано злочинну діяльність групи осіб, які відкрито викрадали майно із автомобілів, водії яких зупинялись для відпочинку.

За наявними даними досудового розслідування, зловмисники проникали у салони автомобілів шляхом розбиття віконного скла та викрадали грошові кошти, документи та інші цінності.

Завдяки вжитим правоохоронними органами заходам, групу у складі трьох молодиків було затримано піcля чергового злочину, який ті вчинили вночі 03.09.2016 поблизу кафе «Чайка» у с. Корнин на автодорозі Київ-Чоп, пограбувавши місцевого жителя.

Того ж дня зловмисникам за погодженням із Рівненською місцевою прокуратурою оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна, тобто грабіж, за попередньою змовою групою осіб).

За вказане кримінальне правопорушення санкція статті КК передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відділ праці ...
Наступна новина: В Житомирській області які ...

КОМЕНТАРІ