Що таке рітідектомія?

Що таке рітідектомія?

08.09.16 01:23 0 1269

У XXI столітті естетична медицина дає можливість кожній жінці завжди виглядати молодо і свіжо. Адже ні для кого не секрет, що з роками шкіра обличчя стає в'ялою, з'являються все нові і нові зморшки, і утворюється подвійне підборіддя. Рітідектомія - це одна з численних операцій по омолодженню, яка радує своїми результатами довгі роки. До речі, зробити цю операцію ви можете в київській клініці пластичної хірургії medicalclub.com.ua, під керівництвом доктора медичних наук - Харькова Андрія Леонідовича.

Рітідектомія - це хірургічна операція, в процесі якої віддаляються всі вікові зміни шкіри обличчя: зморшки, друге підборіддя, носогубні складки і т. д. Операція надає комплексну дію - підтяжка м'язів, видалення надлишкової жирової тканини, позбавлення від шкірних надлишків. Після проведення рітідектомії повністю відбувається омолодження шкіри обличчя. Рітідектомія успішно поєднується з класичними антивіковими процедурами.

Показання до її проведення:

  • вікові зміни шкіри обличчя і шиї;
  • поглиблення носогубних складок;
  • утворення подвійного підборіддя;
  • провисання щік.

Протипоказання до проведення рітідектомії:

  • інфекційні захворювання;
  • хронічне захворювання;
  • захворювання внутрішніх органів;
  • захворювання шкіри обличчя і шиї.

Підготовка до операції

За сім годин до початку операції необхідно відмовитися від їжі і рідини, також лікарі настійно рекомендують не палити під час підготовки до рітідектомії.

Суть операції

Операцію проводять під загальним наркозом. Процедура омолодження триває від півтори до трьох годин. Спочатку робиться розріз (найчастіше від волосистої частини голови вниз вздовж вушних раковин), після чого відбувається видалення надлишків шкіри і жирової тканини. На заключному етапі лікар накладає шви, що розсмоктуються.

Реабілітаційний період

Післяопераційна реабілітація займає від 7 до 15 днів, в залежності від стану пацієнта. Крім того, в перший місяць після рітідектомії необхідно відмовитися від занять спортом і сильних фізичний навантажень. Операція вважається досить безпечною, тому ризик розвитку післяопераційних ускладнень мінімальний. Як правило, реабілітаційний період проходить досить швидко і безболісно. У ряді випадків, після зняття фіксуючої пов'язки, з'являється набряклість обличчя, яка в короткий час знімається за допомогою холодного компресу.

Через 10 років після операції, лікарі рекомендують повторити процедуру омолодження. Для загальної підтримки тонусу шкіри і попередження появи зморшок необхідно регулярно використовувати спеціальні маски для обличчя і відвідувати сеанси лімфодренажного масажу.

Ускладнення

Зрідка після проведеної операції виникають ускладнення у вигляді інфекцій, пошкодження кровоносних судин і нервів. На сьогоднішній день у пластичних хірургів є позитивний досвід лікування ускладнень після рітідектомії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 10 прогулянок по Токіо
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ