14 вересня в місті Рівне відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня рятівника (ЗАПРОШЕННЯ)

14 вересня в місті Рівне відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня рятівника (ЗАПРОШЕННЯ)

10.09.16 08:25 0 893
14 вересня в місті Рівне на території спортивного комплексу ГУ ДСНС у Рівненській області (вулиця Млинівська, 34) відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня рятівника.

Запланована участь у заходах керівництва обласної та міської влади, делегації Добровільної пожежної охорони Республіки Польща, представників правоохоронних органів та Збройних сил, особового складу підрозділів Служби порятунку Рівненщини, ветеранів та пенсіонерів, учасників АТО, ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

На гостей свята очікує парад підрозділів Головного управління ДСНС, виставка пожежної та аварійно-рятувальної техніки і спорядження, демонстрація рятувальних робіт на висоті та можливостей аварійно-рятувального обладнання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Серед школярів рятувальники проведуть цікаві пізнавальні конкурси та вікторини із врученням призів.

Початок заходу об 11:00.

Довідка: Відповідно до Указу Президента України від 12 вересня 2008 р. № 830 щороку в Україні 17 вересня відзначається професійне свято працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань цивільного захисту – День рятівника. Ця дата обрана не випадково, адже саме 17 вересня православні християни відзначають свято ікони Пресвятої Богородиці Неопалимої Купини, яка захищає домівки людей від пожеж, а також опікується долею рятувальників.

Контактна особа: Віктор Козак (69-45-15, 067-904-36-04).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Задоволено позов ...

КОМЕНТАРІ