У Рівненській області відповідатимуть за розбійний напад жителі Демидівського району,серед яких – двоє неповнолітніх

У Рівненській області відповідатимуть за розбійний напад жителі Демидівського району,серед яких – двоє неповнолітніх

10.09.16 14:16 0 541
Дубенською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно трьох жителів Демидівського району Рівненської області, які у травні 2016 року в с.Охматків вчинили розбійний напад на 34-річного чоловіка.

Тоді троє зловмисників, серед яких – двоє неповнолітніх, завдали потерпілому ряд тілесних ушкоджень, та, відібравши у нього гроші, мобільний телефон та цифровий фотоапарат, зникли.

Особи нападників правоохоронці «за гарячими слідами» встановили та затримали в той же день, особисті речі повернули потерпілому. Останній внаслідок одержаних тілесних ушкоджень тривалий час лікувався.

На даний час досудове розслідування завершено та скеровано до Демидівського районного суду обвинувальний акт стосовно підозрюваних за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Державне обвинувачення у кримінальному провадженні підтримуватимуть прокурори Дубенської місцевої прокуратури, які наполягатимуть на справедливому покаранні для обвинувачених.

За вчинення вказаного злочину передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури

Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині зібрали ...
Наступна новина: Вінничина: цього року в ...

КОМЕНТАРІ