У Рівненському обласному центрі зайнятості проводять онлайн-аукціони вакансій

У Рівненському обласному центрі зайнятості проводять онлайн-аукціони вакансій

10.09.16 10:55 0 612
За ініціативи Рівненського обласного центру зайнятості в області за період з 1 по 9 вересня 2016 року відбулись 3 онлайн-аукціони вакансій в Skype – режимі.

Зокрема, 5 вересня проведено міжрегіональний онлайн- аукціон вакансій за участю підприємства ТОВ «Птахокомплекс «Губин» (АПГ «Пан Курчак», Волинська область, м.Луцьк, вул.Ковельська, 2), фахівців обласного центру зайнятості, безробітних Млинівського, Радивилівського районних та Дубенського міськрайонного центрів зайнятості. В день проведення заходу на підприємстві були актуальними вакансії підсобного робітника, які виконують роботи по навішуванню птиці, кліпсуванню, упакуванню, фрезерній заморозці тощо.

З метою укомплектування актуальних вакансій ТОВ «Електроконтакт Україна» (Львівська область, м.Перемишляни, вул.Топольна, 1), зокрема у Золочівському та Бродівському виробничих підрозділах 8 вересня проведено міжрегіональний онлайн-аукціон вакансій за участю представників підприємства, фахівців обласного центру зайнятості та безробітних громадян, які перебувають на обліку у Бродівському, Золочівському (Львівська область) та Радивилівському (Рівненська область) районних центрах зайнятості.

На день проведення заходу на підприємстві ТОВ «Електроконтакт Україна» були актуальними вакансії: монтер кабельного виробництва, технік з підготовки виробництва, механік-налагоджувач.

Також з метою сприяння укомплектуванню вакансій Рівненської філії ПАТ «Укртелеком» (м.Рівне, вул. Чорновола, 1), 9 вересня проведений міжрайонний онлайн-аукціон вакансій в Skype – режимі за участю начальника відділу персоналу, начальника лінійної дільниці підприємства, фахівців обласного центру зайнятості та безробітних Гощанського, Корецького районних центрів зайнятості. Станом на 9 вересня на підприємстві є потреба у таких працівниках: слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, кабельник-спаювальник, електромонтер з ремонту та обслуговування апаратури та пристроїв зв'язку, електромонтер лінійних споруд електрозв'язку та абонентських пристроїв, електромонтер охоронно-пожежної сигналізації, електрозварник ручного зварювання.

На даний час зацікавлені особи вирішують питання щодо подальшого працевлаштування, проходження співбесід, направлення резюме тощо.

Модератором проведення усіх заходів виступав Рівненський обласний центр зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ