Вінничина: на черговій колегії облдержадміністрації вирішувались питання підготовки до опалювального сезону та запобігання в області епідемії АЧС (+фото)

Вінничина: на черговій колегії облдержадміністрації вирішувались питання підготовки до опалювального сезону та запобігання в області епідемії АЧС (+фото)

10.09.16 12:53 0 546
В облдержадміністрації під головуванням першого заступника голови ОДА Андрія Гижка в селекторному режимі відбулось засідання колегії облдержадміністрації. В обласній студії участь у колегії взяли заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська, керівники профільних департаментів та управлінь ОДА. Керівники тепло- та електропостачальних установ області та Держенергонагляду. В районних студіях були присутні сільські голови, керівники районних теплопостачальних підприємств, міські голови.

На розгляд колегії було винесено два основних питання: підготовка до опалювального сезону та аналіз ситуації щодо епідемії африканської чуми свиней.

Андрій Гижко нагадав присутнім у студіях, що вже з 1 жовтня розпочинається опалювальний сезон:

«Необхідно відходити від старих стереотипів, коли ми розпочинали опалювальний сезон 15 жовтня. Соціальні заклади медичної та освітньої сфери потребують першочергової уваги у підготовці до опалювального сезону, тож маємо знати правдиву інформацію про ситуацію на місцях».

Щодо другого питання порядку денного, то перший заступник голови ОДА запевнив: «Ситуація із африканською чумою свиней у Кирнасівці локалізована. Однак,щоб убезпечити людей і знати як боротись із цим лихом у перші ж години,- це питання ми теж проаналізуємо у рамках шньої селекторної наради.

Присутні у студіях заслухали інформацію директора Департаменту ЖКГ та І облдержадміністрації Сергія Волкова та начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорія Сидорука.

В обговоренні взяли участь заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, керівники районних служб.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Какие тенденцие SEO в 2016 ...
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ