Ауді А6 С5: технічні характеристики,огляд моделі

Ауді А6 С5: технічні характеристики,огляд моделі

10.09.16 12:09 0 972

Автомобіль Ауді А6 С5, технічні характеристики якого воістину приводять у захват, ще в 1996 році стало зразком вишуканості і витонченості для марки.

Цей автомобіль має досить цікавий кузов. Дизайнерський хід дозволив не тільки додати машині ще більше естетики, але ще і збільшити її аеродинамічні властивості. У автомобіля було кілька поколінь. Перше з'явилося в 1996 році, а друге вже в 1997.

Авто другого покоління вийшло ще більш елегантним і вишуканим. Зовнішність змінилася кардинально. Над екстер'єром працювали дизайнери компанії. Зовнішність саме цього автомобіля згодом стала еталоном для розробників. До речі, на сайті fary.in.ua/katalog-tovarov/a6-c5-051997-052004 ви можете купити: тюнінг фари, бампера, спойлери, бленди, решітки радіатора, вії, оптику на Audi A6 C5.

Дивлячись на Ауді А6 С5, технічними характеристиками якої особливо пишаються механіки компанії, розумієш, що в машині немає нічого зайвого. Це справжній автомобіль представницького класу, розкішний седан, який можуть собі дозволити далеко не всі. У каре поєднується вишуканість і в той же час якась простота, яка не робить авто дешевим, а навпаки. Чіткі лінії, плавність - все це, з'єднавшись воєдино, буквально підкорює з першого погляду.

Ця машина отримало багато позитивних оцінок від власників. Особливо вони підкреслюють дизайн кузова. Дивлячись на автомобіль, людина розуміє, що це не просто машина класу LUX, а зручний і комфортабельний засіб пересування. Спокій ліній умиротворяє.

Обидва бампера в машині другого покоління зробили у вигляді півсфер. Автомобіль збільшився і в розмірах. Його довжина стала дорівнює 4,8 метрів, висота виросла до 1,78 метрів, а ширина - до 1,43 метрам. Це помітно збільшило внутрішній простір автомобіля.

Салон автомобіля: комфорт на вищому рівні

Салон виглядає просто розкішно. При цьому він не позбавлений і функціональності. На приладовій панелі розташувалися дуже компактні, але інформативні прилади. Всі дані можна побачити на дисплеї.

За допомогою центральної консолі водій без проблем може управляти системами автомобіля, а їх чимало. Так, не обійшлося без антиблокувальної системи, обігріву заднього дзеркала, кондиціонера, аудіосистеми, підігріву крісел. Авто вийшло дуже безпечним.

Для оздоблення салону використовуються такі дорогі матеріали, як шкіра, алькантара. Дуже гармонійно вписуються в інтер'єр вставки з дерева, а також пластика. Все це створює єдиний образ дорогого і дуже функціонального автомобіля. У машині є місткий багажник об'ємом в 510 літрів.

Піклуючись про безпеку своїх клієнтів, розробники вмонтували в авто подушки безпеки, а також антипробуксовочну систему. Захист при зіткненні забезпечується здебільшого за рахунок міцного сталевого каркасу. Маса машини виявилася не такою вже й великою. Цьому посприяло використання алюмінію.

Технічні характеристики і ціни

Залежно модифікації в автомобіль встановлювалися абсолютно різноманітні двигуни. Їх робочий об'єм варіювався від 1,8 до 4,2 літрів. Потужність першої моделі дорівнювала всього 125 кінським силам, а останньої - 300 к. с. Від модифікації залежало і те, яка КПП буде у автомобіля. Це були 5- або 6-ступінчасті автомати або така ж механіка.

Сьогодні цей автомобіль не випускається. Тому дізнатися початкову ціну в перерахунку на сьогодні неможливо. А ось стара машина обійдеться автолюбителям в 100-200 тис. грн. При цьому вартість буде залежати від стану транспортного засобу, його модифікації, пробігу та деяких інших факторів.

Не можна не сказати, що саме Ауді А6 С5 стала культовим автомобілем. Ця машина і сьогодні користується величезною популярністю. Багато водіїв хотіли б покататися на такому авто.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Обласна Рада церков та ...
Наступна новина: Валерій Коровій привітав ...

КОМЕНТАРІ