У Луцьку відбувся міський фестиваль спорту

У Луцьку відбувся міський фестиваль спорту

11.09.16 09:52 0 666
Щороку, в другу суботу вересня, Україна відзначає День фізичної культури і спорту. Це свято усіх спортсменів, тренерів, майбутніх та чинних чемпіонів, а також прихильників активного та здорового способу життя. Тож з нагоди Дня фізичної культури та спорту, у Луцьку відбувся міський фестиваль серед дітей та молоді, учасниками якого стали 6 команд за місцем проживання. Організатором є КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради.

тут зібрались усі охочі позмагатися у силі, спритності, винахідливості і просто відпочити.

На свято завітали заступник міського голови Юрій Моклиця, головний спеціаліст управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Ірина Корнелюк, директор Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, директор КЗ «Луцький МЦФЗН Спорт для всіх» Луцької міської ради» Наталія Назарук, учасниця ХХХІ літніх Олімпійських ігор в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія), майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (метання молота), учениця Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності та вихованка обласної дитячо-юнацької спортивної школи Ірина Климець, директор КЗ "Луцький НВК №9 Луцької міської ради" Олександр Дубина, а також директор ТзОВ «Ілман» Сергій Поха.

Першим привітав учасників фестивалю та усіх присутніх заступник міського голови Юрій Моклиця. “Я переконаний, що патріотизм починається саме зі спорту, тому бажаю усім вам гарно та плідно позмагатися, і нехай переможе найсильніший”, - побажав він.

Директор КЗ "Луцький міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Наталія Назарук запросила до вітального слова почесну гостю – наймолодшу учасницю ХХХІ літніх Олімпійських ігор в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія), майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Ірину Климець, наголосивши, що за 7 років професійних занять спортом, вона показала чудовий результат на Олімпіаді. Ірина Климець привітала усіх працівників спортивної галузі та прихильників здорового способу життя із професійним святом, акцентувавши на тому, що це – свято мужності, сили духу та непереборного бажання йти до перемоги. Також вона запросила усіх на заняття із легкої атлетики, які проводяться в обласній ДЮСШ.

Далі розпочалися показові виступи спортклубу “Герць”, які представляють козацьке бойове мистецтво, колективу з художньої гімнастики «Фаворит» гімназії № 14 та школи художньої гімнастики «Грація». Учасники показових виступів отримали від організаторів подарунки.

За активну участь у суспільному житті міста, популяризацію здорового способу життя та сприяння в організації загальноміських спортивно-масових заходів заступник міського голови Юрій Моклиця нагородив подякою КЗ «Луцький МЦФЗН Спорт для всіх» Луцької міської ради» директора ТзОВ «Ілман» Сергія Поху. Також були вручені дипломи КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради активістам та волонтерам за місцем проживання населення міського центру «Спорт для всіх».

Учасники та гості дійства продовжували насолоджуватись показовими виступами від клубу спортивного бального танцю «Ритм» та федерації нокдаун хортингу.

Після завершення урочистої частини фестивалю розпочалися спортивні змагання між командами за місцем проживання, які проходили у 6 етапів: метання набивного м'яча на дальність, дартс, стрибки у довжину з місця, човниковий біг, метання м'яча в ціль «Снайпер», естафета 4х30 м.

Останнім видом змагань було перетягування линви.

Усі учасники достойно змагалися, але переможцями стала команда "Лучеськ". Вони отримали дипломи КЗ «Луцький МЦФЗН Спорт для всіх» Луцької міської ради». Окрім цього, усі учасники змагань отримали подарунки від ТзОВ «Ілман».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ