Тюнінг автомобілів бренду БМВ

Тюнінг автомобілів бренду БМВ

11.09.16 17:25 0 980

Автомобілі концерну БМВ підкорили серця автолюбителів всіх країн світу включаючи дорослих, молодь, і навіть багатьох пенсіонерів, ставши переможцями різних змаганні і зробивши масу досягнень. У модельному ряду цієї компанії є різні прекрасні твори автопрому від гоночних мотоциклів до потужних спортивних гоночних автомобілів.

Якщо розглядати історію данного бренду, то вона починається з 1913 року і пов'язана з ім'ям К. Ф. Раппа. Саме він заснував ТМ BMW - що в перекладі означає «Баварські моторні заводи» і офіційно її зареєстрував в 1917 році. Спочатку, спеціалізацією цього підприємства було виготовлення авіаційних деталей, що користувалося попитом в ті часи, в зв'язку з Першою Світовою війною. Незабаром після війни завод не зміг більше, через заборони накладені на Німеччину, випускати двигуни і перекваліфікувався на виробництво гальм для мотоциклів і локомотивів. Після Другої Світової війни компанія БМВ виявилася в ще більш скрутному становищі, оскільки в слідстві бомбардувань частина виробництва була знищена. З цього моменту фактично діяльність компанії почалася з чистого аркуша і увінчалася випуском першого автомобіля в 1951 році, який, тим не менш, не приніс очікуваного прибутку.

Справжній успіх і початок славної історії компанії БМВ починається з 1970 року, коли світ вперше побачили моделі 3, 5 та 7 серії. Згодом, в 1982 році виробником було випущено автомобіль, який отримав в народі назву «акула» і став улюбленим автомобілем цінителів класики БМВ Е30. Хоча минуло вже понад 40 років з моменту поява першого автомобіля цієї серії, він до цих пір користується попитом.

На ряду з попередньою моделлю BMW у всьому світі величезним попитом користувалася BMW Е36, серійне виробництво якої тривало з 1990 року по 1999 рік. Е36, отримала багато різних можливостей для тюнінгу, серед яких особливої витонченістю виділяється можливість встановлення вій на передні фари автомобіля. Цей мінімальний стайлінг вже буде виділяти автомобіль з числа інших і дасть підстави для подальшого тюнінгу фар (задніх або передніх).

Наступні моделі BMW 3-ї серії, серед яких Е90, Е92,а також  Е46 також мають безлічі варіантів для тюнінгу і поліпшення зовнішнього вигляду.

Найбільш яскравими представниками модельного ряду BMW - є моделі п'ятої серії Е34 та Е39.

Також серед автомобілів марки BMW виділяються моделі п'ятої серії Е60 і улюблені бізнесменами F10, серійне виробництво якої триває по сьогодні. До бізнес-класу модельного ряду BMW відносяться автомобілі сьомої серії, серед яких особливу популярність має автомобіль моделі E38.

Серед варіантів тюнінгу автомобілів БМВ які вже не випускаються є установка на популярну модель Е32 вій на фари або накладок на передній бампер, що в одну мить зробить автомобіль красивішим і ефектнішим. А для автомобілів моделі Е65 інтернет-магазин тюнінгу: cartuning.in.ua пропонує можливість придбати комплект обваження або установку додаткових крил. Цей тюнінг зробить автомобіль більш виділяючимся і запам'ятовуваним. Якщо така зміна зовнішнього вигляду автомобіля виглядає для Вас занадто, то можна купити накладки на передній і задній бампера.

Серед творів компанії BMW особливе місце займають кросовери і позашляховики, які також потішать любителів цієї марки машин своєю потужністю, елегантністю і дизайном, як у випадку з агресивним і спортивним Х6, легендою позашляховиків Х5, компактним кросовером Х1 і його поліпшеною і більш престижною версією Х3. Незважаючи на те що, кожен з цих автомобілів є витвором мистецтва, їх можна ще поліпшити замовивши спойлер, решітку радіатора, або накладку на арки чи встановити декоративні кільця на щиток приладів. Також не варто забивати про майже головне достоїнство компанії БМВ - спортивних автомобілях серії Z3 і Z4. Для цих конячок є такі деталі, як: бічні пороги, а також тюнінг заднього і переднього бамперів. Також за бажанням власника цих машин, їх можна прикрасити встановивши фари з діодним рядком або ангельськими очима.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Чернівцях до 1 вересня ...

КОМЕНТАРІ