Де приходить зйомка проекту

Де приходить зйомка проекту "Дом-2"?

13.09.16 22:15 0 895

Хто з нас не проводив вечори на проліт за переглядом телешоу «Дом-2»? Мабуть таких людей не багато. Всі наче зачаровані спостерігали данну телепередачу. Для всіх кому цікавий проект реаліті-шоу «Дом-2» відкриємо секрет, де ж проходить знімальний процес і розповість нам про це редактор сайту https://dom2.fans/, на якому ви можете безкоштовно подивитись нові серії данного телешоу.

Вже досить багато років в ефірах компанії ТНТ виходить програма «Дом-2». Ви більше не зстріните подіного проекту на інших вітчизняних каналах. На очах у глядачів учасники проекту створюють свої любовні стосунки, одружуючись, ростять дітей. Ця передача стала найбільш рейтинговим проектом на телебаченні.

Більшість глядачів хочуть дізнатися, де ж розміщений знаменитий Будинок. Щоб дізнатися, де проходять зйомки випусків «Дом-2» не доведеться витрачати багато часу і сил, адже організатори не тримають цього в секреті. Телепроект розміщений в парі десятків кілометрів від Новоризького шосе. Це півкілометра від моста біля села Лешково. Це місце і стало знаменитою Поляною проекту, де щодня проходить будівництво, а ведучі розбирають разом з учасниками на Лобному місці питання і ситуації, які трапляються з ними в житті.

Звичайно ж, територія знаходиться під охороною, а тому всім, хто хоче взяти участь в зйомках, потрібно починати діяти вже зараз. Спочатку потрібно заповнити проектну анкету, потім пройти кастинг. Якщо вдасться себе проявити, то через деякий час харизматичний потенційний учасник зможе увійти в знамениті проектні ворота.

Міські квартири телепроекту знаходяться в Москві, під них відведено цілу будівлю, в районі станції метро Профспілкова. У ньому ж є кафе, де щотижня по четвергах проходять кастинги, на яких відбирають нових учасників проекту. Так відповідно до сюжету проекту проходять на території цього кафе і різні вечірки. Якщо говорити більш конкретно, то міські квартири знаходяться за цією адресою: м. Москва, вул. Кржижановського будинок 29, корп. 5.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ