Подальший розвиток інфраструктури територіальних громад Вінниччини

Подальший розвиток інфраструктури територіальних громад Вінниччини

14.09.16 11:32 0 600
Як зазначає Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації протягом поточного року у сфері житлово-комунального господарства за фінансової допомоги держави завершено будівництво та введено в експлуатацію Суворівський водозабір для м.Тульчина та груповий водогін с.Вербовець – смт Муровані Курилівці.

При залученні місцевих бюджетів та коштів населення збудовано вуличні водогони у м.Ладижин,мережі водозабезпечення та каналізування житлового масиву "Барський" (І черга) у с. Зарванці Вінницького району, здійснено водопостачання с.Мала Жмеринка Жмеринського району, смт Турбів та сіл Зозівка і КоханівкаЛиповецького району, с.СнітківМурованокуриловецького, с. ЯришівкаТиврівського, с.Високе Томашпільського та с.Михайлівка Тульчинського районів.

Проведено роботи з реконструкції та капітальному ремонту мереж водопостачання с. Забужжя Немирівського та с. МурафаШаргородського районів.

Із залученням коштів обласного екологічного Фонду при співфінансуванні з селищного бюджету завершено будівництво очисних споруд в смт Теплик.

За рахунок коштів місцевих бюджетів відремонтовано дорожнє покриття окремих вулиць м.Гнівань, смт Оратів та с.ЯришівкаТомашпільського району. Проведено роботи з освітлення окремих вулиць сіл Балківської сільської ради Барського району, с. Якушинці Вінницького району та м.Гнівань. Збудовано пішохідний міст через річку Ковбасну у м. Шаргород.

Спеціалізованим підприємством ПАТ «Вінницяобленерго» за рахунок власних коштів проведено роботи з реконструкції підстанцій у селищах Муровані Курилівці та Тиврів.

У виробничій сфері проведення реконструкції частини приміщеньТОВ «МЕЛЛІС ТРЕЙД» під цех по збиранню, переробці та фасуванню медув смт Вапнярка Томашпільського району за рахунок власних коштів підприємства, сприяло створенню 18 додаткових робочих місць.

За кошти інвесторів завершено будівництво комплексів зі збереження зерна в с.Старостинці Погребищенського та с. Політанки Шаргородського районів, фотогальванічних електростанцій у м. Бар та в с. Верхівка Барського району.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Новейшая T-клеточная ...

КОМЕНТАРІ