На Вінничині Андрій Гижко взяв участь у відзначенні 615 річниці з дня заснування міста Бар (+фото)

На Вінничині Андрій Гижко взяв участь у відзначенні 615 річниці з дня заснування міста Бар (+фото)

14.09.16 15:00 0 687
Цими вихідними місто Бар відзначало 615 років з дня свого заснування. На урочисті заходи завітав також перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко.

На «Подільських гуляннях» барчани та гості міста відвідали виставка робіт народних умільців, ярмарку подільської кухні, послухали виступи фольклорних колективів. А на фотовиставці «Бар історичний» - можна було побачити історичні та сучасні знімки, що відображають душу та неповторну атмосферу цього чудового міста. .

Порадували своїм талантом творчі самодіяльні колективи, своїм співом закликали до діалогу між дорослими і дітьми, підкреслювали проблеми,що найбільш хвилюють молодь. Цікавими були і виставки робіт народних умільців – це відкриття світу краси і творчості, споглядання яких оточуючим дарували радість і задоволення.

«Ми повинні шанувати наше минуле, відстоювати свої позиції ми маємо не забувати, поважати та цінувати вагомий внесок у розвиток міста усіх її мешканців, і не лише відомих громаді, а простих, порядних та скромних його жителів, які мають спільну мету – створити свій дім – своє місто найкращим, найкомфортнішим, найгостиннішим» - відзначив вітаючи барчан Андрій Гижко.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі запровадять ...
Наступна новина: В Луцьку під час ...

КОМЕНТАРІ