В Луцьку міський голова Микола Романюк наголосив на підготовці до опалювального сезону

В Луцьку міський голова Микола Романюк наголосив на підготовці до опалювального сезону

14.09.16 09:21 0 524
Міський голова Микола Романюк під час оперативної наради звернув увагу присутніх на підготовці до нового опалювального сезону. Він зауважив, що значна частина робіт уже проведена, однак, необхідно найближчим часом завершити усі ремонтні роботи у бюджетних закладах, житловому фонді, аби можна було при настанні холодів безперешкодно подати теплоносій.

Також Микола Романюк акцентував на необхідності придбання піщано-соляної та щебенево-соляної суміші для посипання взимку автошляхів та тротуарів міста.

Наголосив міський голова й на оперативному завершенні робіт з ремонту вулиць та прибудинкових територій, зауваживши, що на окремих об'єктах є затримки з виконанням робіт. Та він запевнив, що усі заплановані роботи буде виконано.

Окрім цього, Микола Романюк наголосив на важливості підготовки бюджету міста Луцька на 2017 рік. За його словами, над документом необхідно добре попрацювати. До 1 жовтня триває збір пропозицій та показників до головного фінансового документа міста.

Міський голова зауважив, що у міському бюджеті будуть передбачені кошти на співфінансування за різноманітними проектами, які реалізує Луцьк спільно з міжнародними інституціями.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З липня 2016 року 462 ...
Наступна новина: Позитивна динаміка розвитку ...

КОМЕНТАРІ