В Луцьку під час оперативної наради розглянули результати роботи департаменту муніципальної поліції

В Луцьку під час оперативної наради розглянули результати роботи департаменту муніципальної поліції

14.09.16 15:19 0 638
Директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська повідомила, що у період з 1 червня до 1 вересня 2016 року інспекторами департаменту муніципальної поліції складено 295 протоколів про адміністративні правопорушення та направлено на розгляд адмінкомісій при виконавчих комітетах та 345 приписів про усунення порушень Правил благоустрою міста Луцька. Інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції складено 134 протоколи про адміністративні правопорушення. Постійно проводиться робота у сфері дотримання Правил благоустрою міста Луцька, зокрема щодо приведення фасадів будівель до належного вигляду, дотримання правил паркування автомобілів, розміщення оголошення у невизначених для цього місцях.

Зараз інспекторами відділу проводиться робота щодо контролю за спалюванням залишків сухої рослинності та сміття.

Інспекторами департаменту постійно проводиться робота щодо впорядкування вживання тютюнових виробів на території автовокзалу та залізничного вокзалу, поблизу начальних закладів, закладів охорони здоров'я та зупинках громадського транспорту.

Юлія Сиротинська зауважила, що інспекторами відділу було проведено широкомасштабну перевірку щодо дотримання суб'єктами господарювання правил розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Луцька.

Департаментом муніципальної поліції станом на 12 вересня 2016 року підготовлено та прийнято 209 рішень виконавчого комітету про демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд.

Відділом протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної поліції складено 76 протоколів. З них 56 - за самовільне розташування об'єктів торгівлі на території міста.

Робочою групою з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі та ресторанного господарства було проведено 10 рейдів та складено 12 протоколів через порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами.

З метою недопущення утворення стихійних ринків на території міста інспекторами відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної поліції організовано щоденні чергування інспекторів на вул. Глушець, Замкова, Кравчука, Конякіна, Львівська, пр. Соборності, пр. Грушевського, пр.Відродження (поблизу ринків).

Міський голова Микола Романюк подякував колективу департаменту муніципальної поліції за непросту роботу, яку вони виконують щоденно задля дотримання порядку та благоустрою у Луцьку. Також він висловив подяку працівникам патрульно поліції за співпрацю та взаємодопомогу. “Сподіваюся, ви і надалі будете плідно співпрацювати на благо нашого міста”, - наголосив він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Наталя Заболотна: ...

КОМЕНТАРІ