Переваги реклами на транспорті

Переваги реклами на транспорті

14.09.16 18:34 0 2828

Вважається, що реклама на громадському транспорті - це один з найпривабливіших видів рекламної продукції. І дійсно, така реклама на бортах автобусів, трамваїв або тролейбусів моментально привертає увагу перехожих.

Це цілком зрозуміло - людина може взагалі не дивитися телевізор, ігнорувати рекламу в інтернеті за допомогою спеціальних програм або зовсім не користуватися інтернетом. Вона може не читати газети і не переглядати журнали. Ще вона може з обуренням відкидати рекламні листівки, які роздають в торгових центрах. Але не бачити громадський транспорт вона не може. Кожен раз, коли людина йде по вулиці, вона мимоволі дивиться на автобуси - і бачить вашу рекламу.

Обклеювання транспорту рекламою - важливе заняття

Реклама повинна бути не просто помітною і кидатись в очі, вона не повинна при цьому дратувати потенційного клієнта. Тобто рекламу треба робити зі смаком, естетично приємну - така реклама викличе у покупця більше довіри. У цій справі варто довіритися професіоналам, наприклад, компанії АртПром: http://artprom.com.ua/. Данна компанія не тільки спроектує рекламний банер, але і візьме на себе всі клопоти по розміщенню реклами на бортах громадського транспорту.

При бажанні замовника може бути розміщена реклама в маршрутках

Завдяки спеціальним моніторам або обклеюванню стін всередині салону таку рекламу гарантовано побачать всі пасажири маршрутного таксі. А якщо врахувати, що в день маршрутки перевозять по кілька тисяч пасажирів, то ефект від реклами в маршрутках гарантовано буде колосальним. Крім того, у такої реклами є і ще одна очевидна перевага - її доступна ціна.

Згідно з хоча б попередніми розрахунками, реклама по обидва боки на одній щитовій конструкції буде коштувати стільки ж, скільки реклама на чотирьох маршрутних автобусах. Але є і ще одна перевага так званого динамічного рекламного майданчика (автобуса, трамвая або тролейбуса) - він пересувається. Рухомі об'єкти людям помічати легше, а крім того, ваша реклама разом з автобусом об'їде все місто, і її побачать люди з майже всіх районів.

Зверніть увагу - вже зараз у всіх одиницях громадського транспорту можна зустріти рекламу, як всередині салону, так і зовні. Думаєте, це б стало так популярно, якби було зовсім невигідно? Навряд чи. Реклама на транспорті - це прогресивний тренд в маркетингу, так що напевно і вам слід вдатися до такого методу, якщо ви до сих пір ще його не спробували.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Покупки в ...

КОМЕНТАРІ