На Вінничині адвокаційний тренінг у сфері зовнішньої реклами (+фото)

На Вінничині адвокаційний тренінг у сфері зовнішньої реклами (+фото)

15.09.16 12:06 0 573
В м. Вінниці 13 вересня 2016 року в приміщенні галереї «ІнтерШик» відбувся тренінг з адвокації та лобіювання. В його роботі прийняли участь експерт Програми USAID ЛЕВ, директор Інституту професійного лобіювання та адвокації Денис Базілевич, експерт з правових питань програми Агенства США з міжнародного розвитку «Лідерство в економічному врядуванні» (USAID LEV) Андрій Саварець, голова Правління ГО «Спілка підприємців «Стіна» Олександр Печалін, представники Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації: заступник начальника управління торгівлі, послуг та розвитку споживчих ринків Василь Головченко, начальник відділу внутрішньої торгівлі, сфери послуг та нормованого забезпечення Олена Крилова, головний спеціаліст відділу внутрішньої торгівлі, сфери послуг та нормованого забезпечення Наталія Анісімцева, представники бізнесу та суб'єкти господарювання у сфері зовнішньої реклами.

Авторитетні експерти-тренери запропонували учасникам огляд сучасних підходів до організації кампанії з адвокації та лобіювання, обговорили інструментарій для підсилення аргументації та переконливості рекомендацій, розглянули регламентні процедури схвалення проектів регуляторних актів, взяли участь у практичних завданнях.

Запропонований тренінг надав можливість представникам бізнесу, бізнес-об`єднань та представникам місцевих органів влади знайти ефективне рішення у сфері регулювання господарської діяльності у сфері зовнішньої реклами.

Департамент міжнародного співробітництва

та регіонального розвитку облдержадміністрації





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ