Олімпійський тиждень у місті Луцьку

Олімпійський тиждень у місті Луцьку

15.09.16 16:29 0 741
Щороку, відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року, в другу суботу вересня в нашій державі відзначається День фізичної культури і спорту. У ці дні у нашому місті, як і в інших регіонах держави проходять заходи в рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня та Олімпійського уроку.

Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» розпочав Олімпійський тиждень 10 вересня міським фестивалем спорту з нагоди Дня фізичної культури і спорту серед команд за місцем проживання населення. Це святкове дійство відбулось на спортивному майданчику НВК № 9.

У неділю, 11 вересня, міський центр «Спорт для всіх» активно долучився до організації і проведення спортивно-масових заходів у центрі міста. У легкоатлетичних змаганнях «Лучеськ півмарафон 2016» брали участь усі охочі. Серед любителів здорового способу життя, у забігах на 100, 500 і 1000 м, також змагались діти, юнаки та дівчата з мікрорайонів міста, яких запросили провідні професіонали комунального закладу.

У той час коли відбувались забіги лучани насолоджувались показовими виступами спортсменів, які організував КЗ «Спорт для всіх».

13 вересня на спортивному майданчику за адресою: Київський майдан, 1, відбувся фестиваль «Молодь за здоровий спосіб життя». Організаторами цього свята виступили КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з Волинським православним братством тверезості.

Директор комунального закладу Наталія Назарук запросила до вітального слова почесну гостю - наймолодшу учасницю ХХХІ літніх Олімпійських ігор в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія), майстера спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (метання молота), ученицю Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності та вихованку обласної дитячо-юнацької спортивної школи Ірину Климець.

Наталія Назарук побажала усім міцного здоров'я, мирного неба та закликала займатися спортом і досягати олімпійських вершин.

В свою чергу Степан Ярема, голова Волинського православного братства тверезості пропагував здоровий та тверезий спосіб життя.

Запрошені на свято юнаки та дівчата з мікрорайонів міста, учні 9-10 класів НВК № 9 та студенти коледжу технологій, бізнесу та права СНУ ім. Лесі Українки з захопленням спостерігали за показовими виступами спортсменів, які завітали на захід.

Свої вміння з різних видів спорту (тхеквондо, бальні танці, дзюдо, художня гімнастика) продемонстрували вихованці під керівництвом тренерів: Олександра Кінаха, Ярослава Мицюка, Сергія та Світлани Застровських, Інни Гоменчук, Валентини Габідуліної і Оксани Заліщук.

Вінцем спортивно-розважального дійства на спортивному майданчику за адресою: вул. Бринського, 2, стали показові виступи з воркауту у виконанні аматорської команди студентів коледжу технологій, бізнесу та права СНУ ім. Лесі Українки.

Адміністрація КЗ «Спорт для всіх» висловлює слова вдячності Волинській обласній громадській організації «Ми плюс» та Волинському православному братству тверезості за допомогу в організації фестивалю, а також Ірині Климець за підтримку щодо пропаганди здорового способу життя та особистого прикладу в досягненні високих спортивних цілей.

Довідка. Street Workout (воркаут) — на популярний масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою на турніку та брусах в шкільних дворах, парках, спортивних площадках в міській забудові.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські рятувальники ...
Наступна новина: Буковинська команда КВН ...

КОМЕНТАРІ