В Луцьку відкрито пропозиції першого етапу закупівель зі встановлення котла на альтернативному виді палива на котельні по вул. Боженка

В Луцьку відкрито пропозиції першого етапу закупівель зі встановлення котла на альтернативному виді палива на котельні по вул. Боженка

15.09.16 08:44 0 643
13 вересня 2016 року у приміщенні ДКП “Луцьктепло” відбулося відкриття пропозицій першого етапу тендеру по Лоту №6 “Котельня на альтернативному виді палива”, яка реалізується в рамках Проекту реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьк, що фінансується за кошти кредиту Європейського Банку Реконструкції та Розвитку і гранту від Фонду Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології (E5P).

Дана котельня потужністю 5 МВт, після її встановлення, забезпечить безперервним гарячим водопостачанням мешканців мікрорайону підшипникового заводу в міжопалювальний період.

Тендерну документацію придбали 13 компаній з різних країн, з яких 8 подали свої пропозиції, зокрема INTECH SLOVAKIA, s.r.o. (Словаччина), AXIS INDUSTRIES AB (Литва), UAB "ENERGIJOS TAUPYMO CENTRAS" (Литва), ENERSTENA Ltd. (Литва), ENERTEX SARL (Франція), Підприємство "TEЦМ-АЛЬЯНС" (Україна), ТОВ "Viessmann" (Україна), ТОВ "ЮТЕМ-IHЖИНІРИНГ" (Україна).

Конкурсні заявки розкривалися в присутності учасників торгів або їх представників, за участі технічного консультанта проекту - датської компанії “Ramboll A\S”, працівників ДКП “Луцьктепло” та Луцької міської ради. Процедуру відкриття проводив заступник директора з впровадження інноваційних технологій та міжнародних проектів Богдан Карачевський.

На розпочав свою роботу оціночний комітет, який після опрацювання наданих пропозицій визначить переможця першого етапу тендеру.

Згідно процедури, тендер проводиться у два етапи: на першому розглядаються технічні пропозиції учасників, на другому етапі буде проведена оцінка цінових пропозицій та визначення остаточного переможця.

Відділ інвестиційної політики департаменту економічної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Управління ...

КОМЕНТАРІ