Відкритий турнір міста Луцька з шахів та шашок,присвячений Дню фізичної культури і спорту визначив переможців

Відкритий турнір міста Луцька з шахів та шашок,присвячений Дню фізичної культури і спорту визначив переможців

15.09.16 13:15 0 531
10-11 вересня в приміщенні шахово-шашкового клубу “Біла тура” КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх Луцької міської ради” управлінням з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради було проведено відкритий турнір міста Луцька з шахів та шашок, присвячений Дню фізичної культури і спорту.

До обласного центру прибуло понад сорок спортсменів з Волині, щоб взяти участь у традиційних відкритих змаганнях.

На відкриття турніру завітали заступник міського голови Юрій Моклиця, головний спеціаліст управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Ірина Корнелюк. Вони привітали учасників зі святом фізичної культури та спорту та побажали перемог у турнірі. Також Юрій Моклиця з нагоди свята відзначив грамотами кращих активістів-волонтерів шахово-шашкового клубу “Біла тура” КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх Луцької міської ради” Петра Потапчука, Віктора Марахова та кращих спортсменів Олександра Горяїнова, Сергія Григоровича, Юрія Панасюка.

Протягом двох днів панувала запекла боротьба за шахівницями. Переможці та призери визначилися лише по завершенні останнього туру.

Найсильнішими серед шашкістів стали лучани: Павло Гончарук (8,5 очок з 9) — перше місце, Ігор Дзюбак (7 очок з 9) - друге місце, а наймолодший 12-ти річний ківерчанин Олександр Волох змусив похвилюватися досвідчених гравців і показав гарний результат - 6 очок з 9 - та посів третє місце.

Серед шахістів перемогу святкував Олександр Закордонець з Луцька. Його результат - 7,5 очок з 9. На другому місці - рівненчанин Ілля Рогачов - 7 очок з 9, а на третьому місці Володимир Вдовенко - 6 очок з 9.

Після завершення змагань переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів від організаторів змагань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Як вибрати диван?

КОМЕНТАРІ